Unul dintre cele mai performante telefoane ale momentului, OnePlus 5 este deja de ceva vreme indisponibil pe mai multe piete internationale, iar nu de mult a fost lansata editia limitata JCC Callection la care s-au epuizat stocurile foarte rapid. Acest lucru ne pregateste pentru o posibila lansare in luna noiembrie a lui OnePlus 5T, care este practic un facelift pentru actuala generatie OnePlus 5.

OnePlus 5T va avea un ecran de 6 inch cu margini foarte subtiri, asemanator cu cel de pe ultimele flagship-uri Samsung. Rezoluta ecranului este si ea marita de la fullHD la 2160×1080 pixeli. Restul specificatiilor ramanand identice cu cele ale OnePlus 5.

Daca zvonurile sunt corecte, ne asteptam sa avem terminalul disponibil la vanzare in perioada sarbatorilor de iarna, pretul speculat fiind de aproximativ 500 euro pentru varianta cu 64GB memorie de stocare.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentOculus Go Cel mai nou headset VR lansat de Facebook
Articolul următoriPhone 8 Plus Review si Unboxing
When nothing goes right, call Cosmin! E calm si relaxat, are mereu raspunsurile pregatite si cateva glume ca sa-ti descreteasca fruntea. Ramane devotat Droidului si daca vrei sa ii starnesti interesul, pune-i in fata un device cu Android Oreo. Ai insa grija sa nu-i trezesti vechea pasiune privind display-urile albastre.