Daca saptamana trecuta Huawei a incantat fanii cu smartwatch-ul Watch Fit, acum sunt zvonuri care afirma ca a mai ramas putin timp pana la aparitia pe piata a smartwatch-ului Huawei GT 2 Pro si deja circula pe internet randari cu design-ul pe care il va avea.

Huawei Watch GT 2 Pro aduce cateva imbunatatiri fata de versiunea de baza, insa pastreaza aceleasi linii mari de design cu ecran circular OLED si cele doua butoane fizice situate pe margine, diagonala de 1.39 inchi avand rezolutie de 454 x 454 pixeli, masurand 46mm. Se mai vehiculeaza ca va avea carcasa din otel inoxidabil cu doua optiuni de bratara: din plastic sau din piele.

Pe partea de conectivitatea va detine Bluetooth 5.1 si sistemul de operare prpriu Lite OS va fi propulsat de 32MB RAM impreuna cu 4GB ROM, suficienti pentru a incapea muzica preferata, caci nu-i va lipsi functia de player audio si nici bateria nu va fi prea mica, masurand 455 mAh oferind autonomie pana la 14 zile.

Deocamdata nu sunt vesti de la Huawei referitor la lansarea acestui nou model, dar daca zvonurile sunt adevarate urmeaza sa vedem GT 2 Pro lansat pe piata in aproximativ doua saptamani.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook