În ultimele zile au apărut din ce în ce mai multe zvonuri prin presa internatională cum că viitoarele flagship-uri Microsoft Lumia 950 si 950 XL vor avea prețuri asemănătoare cu cele ale lui Apple iPhone 6S, iar astăzi un retailer spaniol a listat smartphone-urile la prețul de  659 respectiv 749 de euro. Să nu uităm totuși că atât Lumia 950 cat si Lumia 950XL vor veni împreună cu accesorii în valoare de 200 de euro.

Încă nu se știe exact ce accesorii vor fi incluse în pachet, dar se prefigurează că pe lângă un încărcător wireless, obișnuitele căști, manual și încărcător de retea, în pachet va mai fi inclus și Microsoft Continuum Windows 10, cu ajutorul căruia se va putea transforma orice ecran mai mare de LED TV sau monitor intr-un PC.

Specificațiile complete nu se stiu încă, dar se pare că Microsoft va merge pe mâna celor de la Qualcomm cu Snapdragon 810 pentru Lumia 950XL și Snapdragon 808 pentru Lumia 950, ambele având 32GB  memorie internă, 3GB de memorie RAM, cameră foto de 20MP și noua mufă USB type-C pentru încărcare, data de lansare va fi cel mai probabil luna viitoare.

Sursa:ubergizmo

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook