Ieri Vivo a facut oficiala lansarea lui vivo NEX 3, telefonul sau high-end care nu are butoane fizice la exterior. In timp ce ecranul telefonului e cel care a atras cel mai mult atentia publicului cu ecranul sau curbat tip “cascada”,  care prelungeste marginile pana aproape de ecranul de spatele telefonului. In locul butoanelor lipsa s-a folosit tehnologia Touch Sense si vibratii X-Haptic, oferind raspuns fizic, asemenator cu ceea ce ofera HTC cu al sau model U12+.

Device-ul este si o bestie cand vine vorba de performante. Asta deoarece vine echipat cu ultimul procesor Snapdragon 855+ si poate detine secretul si cu camera cu vapori pentru racire.

vivo NEX 3  a scos in AnTuTu un scor record, testat de cei de la GSM Arena, cel mai mare scor inregistrat vreodata, devansand chiar si Asus ROG Phone II sau Sony Xperia 5. Device-ul folosit a fost versiunea 5G cu 8GB RAM, fapt ce demonstreaza ca nu ai nevoie de 12GB RAM pentru a avea un telefon atat de performant.

S-a inregistrat un scor record si singura dezamagire este ca, cu toate ca e primul in top, nu a depasit punctajul de 500.000 puncte. La ce acest scor totusi, nu-i va lua mult urmatorului smartphone sa depaseasca pragul de 500K in AnTuTu.

Sursa: gsmarena.net, theverge.com

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook