Compania brasoveana lanseaza azi 11 octombrie 2016 terminalul V2 Viper S, fiind considerat cel mai rapid din portofoliul Allview.

„Dezvoltat impreuna cu Google™ si MediaTek, V2 Viper S este primul smartphone din lume ce integreaza conceptul FastPass, o solutie menita sa ofere utilizatorului cat mai multa libertate in a-si alege aplicatiile care-l intereseaza. Cu un sistem aerisit, optimizat si stabil, V2 Viper S atinge viteze de reactie ce rivalizeaza cu cele mai populare telefoane inteligente ale momentului”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Cei care vor achizitiona acest terminal vor avea acces la viteze 4G Dual Mode in standardele FDD si TDD, iar cu ajutorul functiei Turbo Download fisierele care depasesc 20MB se vor descarca mai rapid indiferent de conexiunea utilizata: Wi-Fi sau 3G/4G.

Allview V2 Viper S vine cu display de 5 inch IPS Full HD, procesor Octa Core, 3GB memorie RAM, 32GB spatiul de stocare cu posibilitate de extindere pana la 128GB si ruleaza pe sistemul android 6 Marshmallow.

Vine dotat cu camera principala de 16MP si frontala de 5MP. De asemenea are implementat senzorul IR cu ajutorul caruia se poate folosi smartphone-ul pe post de telecomanda pentru aparatele electrice.

Incepand de astazi smartphone-ul este disponibil pentru precomenzi la pretul de 1149 lei, iar livrarile vor incepe la sfarsitul luni octombrie 2016.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook