Recomandarile noastre pentru telefoanele Dual-SIM cu cel mai bun raport pret-calitate
[divider]

[wptab name=’CAT B25′]

LG G Flex
CAT B25 

Certificat IP 67, telefon-ul Cat B25 poate rezista in apa pana la 30 de minute si este rezistent la socuri si la praf. Bateria de 1300 mAh ofera o autonomie foarte si pana la noua ore de convorbiri. Dotat cu o carcasa durabila si proiectat pentru situatii extreme, Cat B25 reprezinta solutia perfecta pentru cei care au activitati outdoor si isi doresc un telefon dual SIM care sa faca fata acestora.

[/wptab]

[wptab name=’Allview A5 Duo’]

Allview A5 Duo

Allview A5 Duo este un telefon dedicat tinerilor si celor care cauta un telefon echipat cu functii pentru divertisment. Dotat cu un display de 4 inci de tip TFT-LCD, cu o rezolutie de 480×800 pixeli, A5 Duo ofera imagini clare, de foarte buna calitate. Telefonul este dotat cu un procesor dual-core de 1,2 GHz, datorita caruia aplicatiile ruleaza rapid si fara intreruperi. Ajutat de un procesor grafic Mali400 acest telefon face fata oricarei aplicatii sau joc disponibil pe piata de aplicatii . Acest terminal reprezinta o optiune de luat in calcul de catre cei care isi doresc un dual SIM care incorporeaza atat performanta cat si calitate.

[/wptab]

[wptab name=’Samsung C3322′]

Samsung C3322

Combinand functionalitatea dual SIM cu un stil elegant si functii utile, precum widgetul AccuWeather, telefonul Samsung C3322 este o alta optiune pentru cei care isi doresc un dual SIM performant, la un pret accesibil. Acest telefon va asigura acces la site-uri de socializare precum Facebook sau Twitter si permite sincronizarea e-mailului automat cu PC-ul, prin intermediul ActiveSync, sau accesul la programe de mesagerie, precum MSN Messenger si Yahoo Messenger. Bateria de 1000 mAh ofera o autonomia foarte buna si pana la zece ore de convorbiri.

[/wptab]

[wptab name=’Nokia 206′]

Nokia 206

Nokia Asha 206 dispune de o tastatură clasică, un ecran de 2,4 inci si o baterie de 1110 mAh. Aceasta ofera pana la 37 zile in stand-by pentru single-SIM si pana la 25 de zile pentru dual SIM. Asha 206 permite accesul la retele de socializare, jocuri sau chat si este echipat cu functia Slam. Prin intermediul functiei se poate partaja continut media catre un alt dispozitiv, mai rapid decat prin bluetooth si fara a consuma trafic de date. Nokia Asha 206 este un telefon atractiv, atat prin design cat si prin functiile de care dispune.

[/wptab]

[wptab name=’Utok 350D’]

Utok 350D

UTOK 350D este un smartphone echipat cu un display de 3.5 inch de tip TFT touchscreen capacitiv, ce suporta o rezolutie maxima de 320×480 pixeli. Dotat cu un procesor dual-core MediaTek de 1 GHz, acest telefon poate face fata cu brio solicitarilor, integrand capacitatea de multitasking cu succes. Ruleaza Android 4.2.2 Jelly Bean, care va permite acces la aplicatii sau jocuri, dar si la o serie de optiuni de personalizare. Telefonul depaseste nivelul asteptarilor, prezentand un raport bun intre calitate, performanta si pret.

[/wptab]

[end_wptabset]

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

2 Comentarii

  1. da niste dual simuri mai de doamne ajuta nu ati comparat? astea sunt cam slabe pt ce vreau eu

Comments are closed.