Recomandarile noastre pentru smarphone-uri Dual-SIM

[divider]

[wptab name=’Htc One Dual SIM’]

 

LG G Flex
                        HTC One          Dual SIM
HTC One Dual SIM vine cu un design inovator si o carcasa premium din metal, conceputa special pentru o buna manevrabilitate a telefonului cu o singura mana. Este un telefon dual SIM, dual Stand-by, cu o diagonala de 4.7 inch si o rezolutie a ecranului de 1080×1920. Display-ul este Super LCD3 cu touchscreen capacitiv, de 16 milioane de culori si o densitatea a pixelilor de ~471ppi, protejat de Corning Gorilla Glass 2. De remarcat este camera de 4 MP, care filmeaza full HD si realizeaza capturi foto la o rezolutie de 2688x1520px, dar si procesorul quad-core 1.7 GHz Krait 300.

[/wptab]

[wptab name=’Acer Liquid S1 Duo’]

Dupa succesul modelului S500, cei de la Acer au hotarat sa intre si pe piata Dual-SIM cu terminalul Liquid S1 Duo. Un telefon cu un design elegant, insa greu de utilizat cu o singura mana datorita dimensiunilor sale. Liquid S1 este un telefon Dual SIM, Dual Stand-by, cu un ecran de 5,7 inch si o rezolutie de 720×1280 px. Vine cu un display TFT touchscreen capacitiv de 16 milioane de culori si cu o densitate a pixelilor de ~258ppi. Are in componenta un procesor Quad-core 1.5 GHz Cortex-A7 si ofera o viteza de raspuns foarte mare, in orice tip de utilizare.

[/wptab]

[wptab name=’Motorola Moto G Dual Sim’]

Moto G este selectia companiei Motorola pentru a intra pe piata smartphone-urilor Dual SIM. Vorbim despre un telefon de dimensiuni compacte, cu o carcasa exterioara acoperita integral din plastic calitativ. Este un terminal care suporta functia dual Stand-by, cu un ecran de 4,5 inch si o rezolutie de 720×1280 pixels. Telefonul vine echipat cu un display IPS LCD touchscreen capacitiv, de 16 milioane de culori, ~326 densitatea pixelilor, protejat de Corning Gorilla Glass 3. Camera de 5 megapixeli este echilibrata cu un procesor de 1,2 GHz Quad-core Cortex-A7.

[/wptab]

[wptab name=’Samsung Galaxy S4 Dual’]

Koreenii de la Samsung intra pe acest segment cu 2 terminale descrise in topul nostru. Primul dintre acestea, Samsung Galaxy S4 mini este un telefon elegant, compact si placut de utilizat, care poate rula toate aplicatiile specifice generatiei S4..Este un telefon Dual SIM Dual Stand-by, diagonala ecranului fiind de 4,3 inch, iar rezolutia de 540×960 pixeli. Display-ul este de tipul Super AMOLED touchscreen capacitiv ,cu 16 milioane de culori si ~256 densitatea pixelilor. Protectia exterioara este de tipul Corning Gorilla Glass, clasa 2.

[/wptab]

[wptab name=’Samsung Galaxy S Duos 2′]

Al doilea terminal al celor de la Samsung este accesibil pentru o paleta mai larga de consumatori, datorita pretului. S Duos 2 are un ecran de 4 inch, fiind cel mai compact din acest top, si o rezolutie de 480×800 px. Display-ul este un touchscreen TFT capacitiv, cu o densitate a pixelilor de ~233ppi. Vine echipat cu un procesor Dual-core de 1,2 GHz si o camera de 5 megapixeli, dotata cu blitz. Desi caracteristicile acestui model sunt mai modeste decat cele enumerate anterior, trebuie sa tinem cont ca este un produs marca Samsung, iar S Duos 2 este conceput pentru potentialii clienti de smartphone-uri Dual SIM, cu un buget restrans.

[/wptab]

[wptab name=’Comparator’]

[/wptab]

[end_wptabset]

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook