In ultima perioada, tot mai multi utilizatori de notebook au trecut la folosirea tabletei din comoditate sau, mai bine spus, pentru portabilitatea ridicata a acesteia din urma.
Lenovo a urmarit acest trend si a creat un notebook ultraportabil, denumit Lenovo Yoga. Acesta a ajuns la seria a doua pentru profesionisti cu Lenovo Yoga 2 PRO si are o versatilitate ridicata comparativ cu un notebook obisnuit, in primul rand trebuie specificata greutatea mult redusa a acestuia, la doar 1,3 KG. Grosimea totala a dispozitivului este de doar 15,5mm, putin peste cea a unui telefon mobil!

343061-lenovo-ideapad-yoga-2-pro
De asemenea, la display s-a lucrat intens pentru a gasi cel mai bun raport rezolutie/marime cu doar 13,3″ si cu o rezolutie extraordinara Quad HD+ de 3200x1800p si multitouch cu pana la 10 degete. Ecranul IPS are si unghi larg de vizualizare, pentru a spori eficienta si ergonomia acestuia.

yoga-2-pro_5_1160-100160506-orig
Faptul ca este cel mai bun, rezulta din topurile facute de catre cumparatori, unde acesta este plasat pe primul loc, urmat tot de un model Lenovo, ThinkPad Twist, iar pe locul trei, Fujitsu LifeBook. La prima vedere, putem observa ca Lenovo este un producator cu initiativa si dezvoltare tehnologica avansata, din moment ce domina topul ultrabook-urilor. Antecedentele exista inca de pe vremea vechilor ThinkPad cu display-uri de doar 14″ si ecrane cu rezolutii peste calitatea HD.
Se pot selecta patru moduri: laptop, stand, tableta si tent, in timp ce Lenovo Transition comuta automat setarile de sistem si blocheaza tastatura. Secretul: designul unic si ecranul tactil al Yoga 2 Pro permit ecranului sa se roteasca cu 360 de grade in jurul axei.

lenovo-laptop-convertible-yoga-2-pro-orange-front-1
Aplicatiile dedicate si software-ul personalizat integrat ajuta utilizatorul sa foloseasca toate resursele si facitilitatile produsului.
Acestui ultrabook nu ii lipsesc nici unitatile de procesare rapida Intel i3, i5 si i7, ajunse la a patra generatie si stocare pe HDD Solid State Drive de pana la 512 GB.
Tastatura retroiluminata si difuzoarele stereo Dolby Digital completeaza pachetul de functii si caracteristici care plaseaza acest dispozitiv pe primul loc in topul Ultrabook-urilor.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook