Conform comunicatelor de presa din partea conducerii BlackBerry, compania va iesi definitiv din industria mobila, dar exista promisiuni pentru un ultim dispozitiv cu tastatura.

Cu siguranta, acest lucru se datoreaza esecului din ultima perioada si a vanzarilor tot mai slabe ale companiei. BlackBerry a pierdut teren in fata sistemului Android, care practic a acaparat piata telefoanelor mobile. Intr-un ultim efort de redresare, compania integreaza sistemul de la Google pe telefoanele proprii, insa fara prea mare succes.

Nu exista specificatii certe in privinta ultimului model care va incheia un mare capitol din viata companiei care a adus tastatura QWERTY pe un smartphone si care ne-a schimbat modul in care percepem comunicarea in scris.

John Chen a declarat intr-un interviu recent ca BlackBerry va continua sa existe prin departamentele de software, care vor crea sisteme de securitate avansate pentru dispozitivele mobile.

In cele din urma, compania poate vinde licenta de productie ale dispozitivelor mobile altei companii care poate sa reintroduca numele pe piata.

Modelele consacrate ale BlackBerry precum Bold 9000 sau gama Curve 8900 vor ramane mereu in memoria fanilor acestei companii.

Va da BlackBerry o ultima lovitura cu o unitate mai puternica si mai atractiva decat cele precedente, sau isi va dezamagi adeptii infocati si cu acest ultim dispozitiv?

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook