“Ca un raspuns la comunicatele de presa din ultima vreme, vreau sa afirm clar ca utilizatorii de BlackBerry nu au nici un motiv sa se ingrijoreze, tastura querty este o caracteristica pe care compania noastra o va mai utiliza si in perioada urmatoare.” a postat pe tweeter Alex Thurber, Senior Vice President la departamentul de vanzari BlackBerry.

Cu exceptia modelului BlackBerry Clasic, compania a inceput sa schimbe semnificativ liniile de design ale modelelor sale cu scopul de “a inova si de a-si dezvolta portofoliul de terminale”. Odata cu aceste noi linii de design au inceput sa apara si zvonuri cum ca tastatura querty va disparea de pe noile dispozitive.

Un alt zvon spun ca BlackBerry va lansa pe piata 3 terminale noi care vor rula sistemul de operare Android in cadrul acestui an, iar doar unul dintre aceste dispozitive pastreaza design-ul traditional al telefoanelor BlackBerry. Aceast zvon nu face decat sa confirme declaratia lui Thurber de pe Tweeter.

O alta dovada care sa sustina acest lucru sunt terminalele Passport si Priv, care vin echipate cu o tastatura querty si prin care producatorul asigura fanii BlackBerry ca noile terminale vor pastra elementul traditional.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook