Anuntat oficial pentru data de 6 noiembrie 2015, Blackberry PRIV este amanat cu 3 zile pana pe data de 9. Blackberry PRIV este primul smartphone care combina securitatea BlackBerry cu sistemul de operare Android. Aplicatiile de securitate incluse in PRIV te anunta cand datele personale ar putea fi accesate de alte persoane, putand astfel actiona pentru a imbunatatii securitatea lor.

Blackberry PRIV este dotat cu ecran curbat touchscreen in 10 puncte de 5.4″ avand rezolutia de 2560 x 1440 pixeli, sub care se ascunde o tastatura QWERTY foarte indragita de fanii BlackBerry.

Puterea telefonului este data de procesorul Hexa Core Qualcomm Snapdragon 808 fiind ajutat de 3GB de memorie RAM. Memoria de stocare este de 32GB intern si suporta un card microSD de pana la 2TB. Telefonul poate functiona pe toata durata zilei fara probleme datorita acumulatorului cu capacitate mare de 3410 mAh, iar in caz de nevoie este activata si tehnologia de incarcare rapida prin care se ajunge la 50% in doar cateva minute.

Camera este de 18MP si suporta stabilizare optica a imaginii si filmare 4K la 30 de cadre pe secunda.

Pretul oficial a lui Priv este de 899$, iar Blackberry promite ca va si incepe livrarile din data lansarii oficiale.

priv_dual_rightangle400x500-4 PRIV-delay-640x438

 

Sursa: shop.BlackBerry.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook