Dupa lansarea lui PRIV, primul BlackBerry cu sistemul de operare Android bazat pe chipset Qualcomm Snapdragon 808, canadienii testeaza un nou model sub nume de cod STV100-1 bazat pe chipsetul Samsung Exynos 7420 pe arhitectura de 64-bit si procesor octa core la 2.1GHz precum Galaxy S6.

 

Trecerea la un flagship bazat pe Exynos 7420 nu este foarte suprzinzatoarea luand in considerare problemele de stabilitate si temperatura avute de Qualcomm cu al sau Snapdragon 810. Avand specificatii de top viitorul model BlackBerry va fi dotat cu 3GB de memorie RAM, 32GB memorie de stocare si un display de 5.1″ la rezolutia de 2560 x 1440 pixeli. Conform capturilor de GFX Bench viitorul smartphone de top BlackBerry va fi dotat cu o camera principala de 16MP cu posibilitatea de a filma FullHD si una frontala de de 5MP FullHD si va rula sistemul de operare Android 5.1.1 Lollipop.

 

Verificand atent specificatiile ne putem da seama ca sunt foarte asemanatoare cu cele a lui Samsung Galaxy S6 motiv pentru care zvonul e posibil sa nu se concretizeze.

Blackberry exynos gfx Blackberry exynos

 

Sursa: sammobile

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook