BLUBOO este o companie din China ce a fost fondata in 2006, Am aflat de aceasta companie cand am descoperit noul model smartphone lansat in acest an de la ei, modelul BLUBOO X4. Smartphone-ul face parte din clasa medie si adopta partea din fata de la Iphone 5 si spatele de la Samsung Galaxy S5.

BLUBOO X4 1

Dupa cum se poate vedea, frontal, device-ul arata aproape la fel ca Iphone 5, in timp ce spatele perforat ne duce cu gandul la Galaxy S5. Design-ul nu este rau, iar specificatiile de care beneficiaza il ridica in ochii nostri. Este vorba de un smartphone 4G cu cel mai nou procesor de la MediaTek MT6582 in versiunea quad core cu un dual chip MT6290. BLUBOO X4 beneficiaza de un display de 4.5 inch si o rezolutie de 854 x 480 pe un display IPS.

BLUBOO X4 2

X4 are o memorie RAM de 512 MB, memorie interna de 4GB, o camera principala de 5 MP si una frontala de 2 MP. Sistemul de operare gasit pe smartphone-ul de numai 9.6 mm grosime este un Android 4.4.2 KitKat.
Produsele companiei BLUBOO au trecut toate testele de certificare CE, FCC si NCC, asa ca acestea pot accesa pietele din Europa de Est, USA, India, Hong Kong sau Orientul Mijlociu.

 

Sursa: www.gsmdome.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook