Compania romaneasca de telefonie mobila Allview, il sprijina pe tanarul Erik Gulacsi in varsta de numai 12 ani sa cucereasca unul dintre cele mai inalte varfuri din lume – Aconcagua (6962 m) din Argentina.

Erik locuieste in Brasov, iar in acest an a escaladat cel mai inalt varf al Europei, Elbrus din Caucaz, la 5.642m, devenind cel mai tanar baiat care a ajuns la aceasta inltime, doborand astfel un record european.

Pentru cei care nu stiu, Aconcagua este unul dintre ”cele sapte varfuri” importante ale lumii, fiind cel mai inalt munte din ambele continente americane si, totodata, cel mai inalt varf din afara Asiei. Erik practica alpinismul de la varsta de 8 ani si este membru al Clubului Sportiv Montan Altitudine. Daca va reusi sa cucereasca acest varf, Erik Gulacsi va stabili un nou record european de varsta la categoria baieti.

Expeditia va incepe din 11 ianuarie 2017, iar compania Romaneasca pe langa sustinere il va dota si cu noul smartphone-ul Allview P9 Energy care il va ajuta sa surprinda toate peripetiile din Argentina. Toate aceste imagini vor putea fi urmarite pe pagina oficial de facebook Allview.

Multa bafta Erik !

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentAndroid Nougat este lansat, dar cand il vei primi pe telefon?
Articolul următorOfertele Orange si EuroGsm in luna Decembrie
Cand vorbim despre activitati outdoor, Adriana este prezenta. Si nu fara un gadget la indemana. Fie ca vorbim despre ski, ciclism, drumetii pe munte sau chiar un weekend relaxant la cabana, mereu va avea cu ea camera video pornita si o boxa bluetooth cu care sa anime atmosfera.