Urmatoarea generatie de bratari fitness de la Xiaomi, Mi Band 5, urmeaza sa fie lansata in 11 iunie. Smartphone-urile nu sunt singurele produse de calitate si vandute in numar mare de catre Xiaomi, ci si bratarile fitness. Compania chineza este a doua ca pozitie mondiala dupa Apple cand vine vorba de a vinde gadget-uri orientate spre activititati fizice, iar spre deosebire de americani, directia companiei este indreptata in principal spre a vinde gadget-uri de buget accesibile pentru un public mai larg.

Desi Xiaomi nu a dezvaluit sau prezentat un video oficial, numeroase publicatii dezvaluie prezenta unui senzor Sp02 pentru a masura saturatia oxigenului din sange care la randul lui va imbunatati acuratetea datelor primite despre ritmul cardiac. Mai mult de atat, despre succesorul lui Mi Band 4, despre care puteti citi un review aici, se vehiculeaza ca va avea suport pentru Amazon Alexa, cat si NFC pentru plati contactless sau conectare rapida intre dispozitive.

Este de asteptat sa se continue traditia prin adoptarea design-ului de pilula cu care suntem obisnuiti de la generatiile anterioare de Mi Band. Aditional, bratara va putea fi folosita si ca un controler la distanta pentru camera smartphone-ului.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook