Azi, compania Yuneec International  a anuntat disponibilitatea dronei Breeze 4K, o drona compacta, ultra-automatizata, care poate capta imagini si clipuri atat in exterior cat si în interior, acestea putand fi distribuite pe retelele sociale.

Breeze 4K este dotata cu  o camera UHD, de 13MP si se poate misca la 90 de grade pe verticala. Drona beneficiaza de senzori de pozitionare in infrarosu si stabilizare digitala de imagine, care garanteaza atat claritatea fotografiilor si secventelor video, cat si siguranta zborului chiar si in spatii inchise.

“Cu popularitatea de care se bucura selfie-urile in ultimul timp, ne-am propus sa lansam cea mai prietenoasa drona, care sa le permita oamenilor sa capteze imagini la o calitate superioara”, a declarat Tian Yu, CEO Yuneec International. “Breeze are inclusa o camera Ultra HD si este echipata cu functii de zbor automatizate asemanatoare cu cele ale dronelor noastre de top, iar datorita dimensiunilor si modului intuitiv de utilizare, drona Breeze se integreaza usor in orice tip de activitate, indiferent ca este o prima aventura in natura sau o simpla intalnire cu prietenii si familia”.

Drona este controlata cu ajutorul aplicatiei Breeze Cam, direct de pe smartphone si are cinci moduri de zbor incluse: Pilot, Self-Portrait, Orbit, Travel si Follow Me.

Aplicatia Breeze Cam permite de asemenea editarea de fotografii si videoclipuri, pe care utilizatorul le poate incarca ulterior pe retelele sociale. Aplicatia este disponibila pentru platformele Android si iOS

Autonomia dronei este de 12 minute, incarcandu-se complet in aproximativ 30-40 de minute.

 

Drona va avea un pret de aproximativ 2300 lei si va fi disponibila la inceputul lunii octombrie.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

1 Comentariu

  1. Ma bucura faptul ca o companie romaneasca, mai putin cunoscuta a decis sa comercializeze Drone Yuneec. Sunt produse cautate, foarte apreciate de cunoscatori. Breeze 4K este o drona performanta, mai usor de utilizat la un pret chiar accesibil.

Comments are closed.