Daca detii mai multe boxe smart de la Amazon, le poti conecta intre ele si reda muzica simultan in aceeasi incapere, creand astfel un sunet stereo. Poti obtine un efect de sunet surround sau chiar sa organizezi o petrecere. Boxele smart au devenit atat de raspandite incat majoritatea detin cel putin o astfel de boxa pentru a controla muzica sau alte dispozitive smart din casa.

Boxele Bluetooth Echo de la Amazon sunt foarte populare datorita faptului ca se conecteaza rapid, sunt usoare si au un design elegant, putand fi usor partajate cu alte boxe similare pentru a forma un grup care sa redea simultan muzica sau sunetul dintr-un joc captivant.

Pentru a partaja boxele intre ele nu vei avea nevoie decat de cel putin doua boxe, un smartphone si aplicatia Amazon Alexa instalata, care se gaseste pe Android si iOS. Presupunand ca indeplinesti aceste conditii, este timpul sa trecem la treaba, asadar iata ce ai de facut:

  • Deschide aplicatia Alexa si selecteaza butonul “Device-uri” din sectiunea meniului de jos.
  • Acum, uita-te dupa iconita care reprezinta semnu matematic plus in dreapta ecranului de deasupra si selecteaza-o.
  • Odata aparut un meniu nou sub forma de pop-up, selecteaza “Adauga grup” si apoi “Creeaza o incapere sau grup de device-uri”.
  • Mai departe, apasa pe butonul “Urmatorul” si adauga un nume noului grup creat.
  • Dupa ce lista a fost creata si a primit un nume, in pagina urmatoare vei vedea dispozitivele Echo disponibile pentru a fi partajate pe grup.
  • Selecteaza dispozitivele Echo pe care le doresti pentru partajare si apasa butonul “Urmatorul” pentru a finaliza actiunea.

In ultima instanta, dupa ce au fost adaugate boxele si conectate intre ele, nu-ti mai ramane decat a reda muzica preferata si de a te bucura de ambianta nou creata prin comenzile vocale pe care le foloseai inainte. Alexa functioneaza cu majoritatea serviciilor de streamng de pe piata, incluzand Amazon Music, Spotify, Apple Music, Pandora, Sirius XM, iHeartRadio si altele. Cu Amazon Alexa mai poti asculta audiobook-uri si podcasturi pe care le urmaresti in mod curent.

Daca nu doresti sa schimbi serviciul predefinit de streaming audio din aplicatia Alexa, acesta va reda in boxe piesele de pe Amazon Music, insa poti oricand schimba acest lucru comunicand direct vocal cu Alexa.

Pentru a imbunatati calitatea audio a boxelor Alexa este recomandat sa partajezi boxele din aceeasi generatie, cum sunt cele de la Amazon Echo Dot 4, ultimul model disponibil al companiei. Mai mult de atat, poti utiliza egalizatorul din aplicatie pentru a ajuta calitatea audio a dispozitivelor tale. Daca ai doua perechi diferite, dar acelasi model inclus in pereche, le poti partaja stereo si separa intre ele, ca si canale audio plasate in stanga si dreapta. Ca sa beneficiezi de aceasta optiune, intra in aplicatia Alexa, du-te la “Dispozitive”, apasa pe iconita de plus si selecteaza “Amesteca speakerele”, dupa care selecteaza “Partajare stereo/subwoofer”.

Fie ca doresti sa organizezi o petrecere spontana si iti lipseste echipamentul muzical adecvat, vrei sa organizezi o seara de film afara in curte sau vrei sa traiesti experienta unui joc captivant, cu boxele Echo de la Amazon vei putea face acest lucru. La final vei obtine un sunet de calitate de care te vei bucura in totalitate.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook