Este deja bine stiut faptul ca cei de la Huawei nu scapa niciodata ocazia de a-i ironiza pe rivalii de la Apple, iar lansarea in magazine a noilor iPhone a fost ocazia perfecta pentru un nou episod de trolling oferit de Huawei. Astfel, in ziua lansarii noilor modele iPhone in Singapore, mai multi angajati Huawei si-au facut aparitia la cozile interminabile, unde au impartit baterii externe celor aflati la rand, cu mesajul “veti avea nevoie de el”.

Sursa: Comunitatea Huawei

Mesajul este cat se poate de clar, si face referire la autonomia slaba pe care in general iPhone-urile o au.

Desi Apple a anuntat ca noile sale dispozitive vor avea o autonomie mult imbunatatita fata de modelele anterioare, acest lucru nu i-a impiedicat pe cei de la Huawei sa se promoveze printr-o metoda cel putin inedita si foarte haioasa.

Episodul s-a repetat si in Amsterdam, unde de data aceasta Huawei a instalat in fata magazinului Apple o canapea confortabila, unde cei aflati la coada puteau sa isi incarce telefoanele. Mesajul afisat a fost: “In caz ca vei astepta mai mult decat telefonul tau sta incarcat”.

Amuzant este ca pe retelele de socializare fanii Huawei nu au fost deloc incantati de ideea ca cei aflati la cozile Apple au primit cadouri de 70 de dolari, iar ei, care au cumparat telefoane Huawei nu au primit nimic.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentCe trebuie sa stii atunci cand iti cumperi un telefon?
Articolul următorAndroid 9 Pie a ajuns pe OnePlus 6 in doar 45 de zile
Sony Xperia XZ2 va ocupa mereu un loc in topul preferintelor lui Marius. Pasionat de Android, geek-ul de fata nu zaboveste cand vine vorba de avantajele sau dezavantajele unui terminal si le puncteaza prin experienta sa de connoisseur. Este o persoana activa, care in timpul liber se delecteaza la un meci amical de fotbal.