Fie ca ti-ai achizitionat ultimul model de Samsung Galaxy S22 sau Galaxy Note 22, esti admiratorul modelelor pliabile sau pur si simplu ai un telefon Samsung mai vechi, multe dintre ele oferind o multime de specificatii premium, camere superbe si multe altele. Insa, ca software, poti merge mai departe si sa beneficiezi de avantajele pe care le ofera o aplicatie din Galaxy Store.

Aplicatia in cauza se numeste Good Lock si este disponibila doar utilizatorilor de Samsung, nu si celorlalti utilizatori Android, fiind mai putin cunoscuta publicului larg. Good Lock ar trebui sa se regaseasca pe device-ul tuturor telefoanelor Samsung si iata de ce. Aceasta este creata special pentru a permite sa personalizezi complet telefonul sau tableta, cu ajutorul ei putand, de exemplu, sa schimbi aspectul launcher-ului de activitati sau sa inlocuiesti iconitele din telefon. 

Sursa foto: Samsung.com

Aplicatia se gaseste in magazinul Galaxy Store, odata instalata vei regasi o serie de plugin-uri, avand fiecare un rol precis. Iata cateva dintre aceste plugin-uri:

  • QuickStar

QuickStar iti permite sa personalizezi aspectul panoului de activitati, anume sa ascunzi anumite iconite din partea de sus a ecranului sau sa schimbi pozitia ceasului. Arunca o privire asupra acestui plugin si vei descoperi multe posibilitati de customizare. Iar, in caz ca ai facut din greseala o modificare si vrei sa revii la setarile anterioare, poti dezactiva acest plugin si totul revine la normal.

  • NotiStar

Daca primesti o multime de notificari, NotiStar iti permite sa le manageriezi pe toate. Poti folosi acest plugin ca un spatiu separat, unde ai posibilitatea sa observi notificarile trimise catre device din momentul in care ai activat acest plugin. Poti filtra notificarile in functie de aplicatie, data sau cuvinte cheie si sa le accesezi prin glisarea ecranului cand ai telefonul blocat.

  • LockStar

Cu LockStar poti schimba infatisarea ecranului de blocare, facand mai multe actiuni, printre care mutarea pozitiei fiecarui widget sau schimbarea imaginii de fundal. Acest plugin este folositor in special daca vrei sa-ti faci ecranul de blocare mai adaptabil la nevoile tale. Pentru a reveni la setarile ulterioare este nevoie doar sa dezactivezi acest plugin.

  • Home Up

Plugin-ul Home Up iti permite sa schimbi aspectul ecranului principal, oferindu-ti posibilitatea de a schimba setarile precum numarul de aplicatii care sunt vizibile sau efectele animatiilor care au loc atunci cand deschizi un folder din telefon. La fel ca in cazul celorlalte plugin-uri, pentru a reveni la setarile anterioare va trebui sa dezactivezi plugin-ul.

  • Routines+

Probabil ca preferi sa navighezi mai usor si mai rapid cu telefonul tau si adesea te folosesti de asistentul virtual Bixby – acest plugin iti ofera un set de optiuni avansate pentru a-l face pe Bixby mai prietenos. Ce mai poti realiza cu ajutorul lui este sa setezi autentificarea prin amprenta la accesarea anumitor website-uri sau sa fii notificat vocal atunci cand nivelul bateriei tale atinge un anumit prag, dar si multe altele.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook