Samsung Galaxy A73 va veni cu o oferta puternica pentru segmentull de telefoane mid-range. Unele zvonuri sugereaza ca hardware-ul cu care va veni sub capota va depasi toate asteptarile noastre. Galaxy A73 a fost prezent in cele mai populare aplicatii de benchmark, iar de aici rezulta faptul ca telefonul va avea un Snapdragon 778G.

Zvonurile anterioare ne prezentau un procesor Snapdragon 750G, dar rezultatele din benchmark ne arata ca telefonul va avea procesorul de 6 nm fabricat de cei de la TSMC. Procesorul are 4 nuclee Cortex-A78, precum si 4 nuclee Cortex-A55, iar partea grafica este gestionata de un modul GPU Adreno 642L. Desigur cip-ul vine cu modul 5G datorita modemului X53 incorporat.

Potrivit informatiilor din surse anterioare, telefonul va avea un display SUPER AMOLED de 6.7 inchi cu o rezolutie FULL HD+ si o rata de reimprospatare a imaginii de 120Hz. Majoritatea specialistilor zic ca telefonul va veni cu modulul foarte popular al celor de la Samsung, mai exact cel de 108 MP care va face echipa cu alte 2 module de camera de 8 MP (ultra-wide si telephoto) care sa fie ajutat de un senzor de 2 MP care ar putea fii o camera de macro sau de adancime, nu se stie exact.

Telefonul se zvoneste ca ar veni cu un acumulator de 5000 mAh si incarcare rapida de 25W.

Inca nu cunoastem data exacta pentru lansare oficiala, dar asteptam cu curiozitate.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook