Esti pasionat de design grafic sau profesezi deja in acest domeniu? In acest caz, se intampla sa ai poate momente de creativitate si diverse idei pentru proiectele tale care apar cand esti in parc, de exemplu. Momentele cand te simti cel mai creativ apar des atunci cand esti in natura si se spune ca acelea sunt ideile cele mai bune.

Pentru a pastra aceste perioade care te inspira, ar trebui sa le ilustrezi constant cand apar. Venim astfel, in sprijinul tau cu cateva propuneri de aplicatii de design grafic pentru mobil. Noteaza si ilustreaza asa cum simti orice idee sau element care te inspira in fiecare zi. Iata care sunt cele mai utilizate aplicatii:

  1. Adobe Illustrator Draw

Adobe Illustrator DrawO aplicatie utila si in care se lucreaza excelent direct de pe telefon este Adobe Illustrator Draw. Cu aceasta este mai simplu de lucrat si ideala pentru pasionatii de design grafic. De asemenea, reprezinta o alternativa mobila la Illustrator si se poate desena din mers un logo sau o interfata. Aplicatia iti permite sa trimiti de pe mobil ce ai lucrat direct pe varianta de Illustrator de pe web.

 

  1. Infinite Design

infinite designUna dintre cele mai bune aplicatii este desigur, Infinite Design. Fiind disponibila pentru iOS si Android, vine cu o multime de functii mai ales pentru profesionisti. Cei pasionati sau care lucreaza in domeniu, stiu deja ca aceasta aplicatie este tot ce ai nevoie atunci cand vrei sa fii creativ si nu ai decat un telefon cu tine. Poti crea cu ajutorul ei imagini vectoriale, avand o gama larga de instrumente utile. Aceasta suporta mai multe straturi si te bucuri de o panza infinita, poti crea fara oprire. Interesant este ca iti permite sa lucrezi cu fisiere mai mari, precum PSD-urile. De asemenea, este una dintre cele mai complexe si folosite aplicatii pentru design grafic pe mobil.

 

  1. Canva

canva logo Aceasta este disponibila pe Web, Android si iOS. Aici ai o multime de template-uri si elemente grafice utile pentru a crea orice fel de material. Este drept, ca aceasta aplicatie, desi este printre cele mai utilizate, pentru profesionisti nu este tocmai de ajutor. Insa pentru orice incepator, poate fi un inceput bun in a crea diverse materiale vizuale si pentru a-si forma o directie in acest domeniu. Canva te ajuta sa faci imagini pentru social media, flyere, invitatii, prezentari si lista nu se opreste aici. Este usor de folosit si foarte intuitiva.

 

  1. Adobe Creative Cloud Express

Adobe Creative Cloud ExpressCu aceasta aplicatie ai la dispozitie o multime de sabloane dupa care te poti ghida, asemanatoare cu aplicatia Canva si iti permite sa le trimiti catre prieteni sau sa le postezi direct pe social media.  Poti concepe usor diverse animatii si poti face ilustratiile in orice dimensiune ai nevoie. Este disponibila pe iOS si Android si este utila in special celor care lucreaza mult cu retelele de socializare.

 

  1. Concepts

ConceptsDaca esti in cautarea unei aplicatii care sa te ajute sa creezi schite si unde sa ilustrezi rapid cateva idei, aceasta se numeste Concepts. Este o optiune excelenta, intrucat vine cu o varietate de functii pentru a-ti personaliza schitele sau pentru a construi concepte potrivite clientilor. Este disponibila pe iOS si Android si este de mare ajutor pentru designerii de produse sau site-uri. In plus, aplicatia suporta formatele vectoriale.

 

Tu ce aplicatii de grafic design preferi sa folosesti pentru telefon?

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook