Una dintre cele mai eficiente si simple forme de comunicare online este prin e-mail. Multi dintre noi il folosesc in fiecare zi, fie in scop personal sau profesional. Posibil sa aveti doar un singur cont pe cele mai populare aplicatii: Gmail, Outlook sau Yahoo, insa exista si situatii cand folosim aplicatii de e-mail de la mai multi furnizori si este de ajutor sa fie intr-un singur loc. Daca esti in cautarea unei solutii pentru a- gestiona eficient inbox-ul, iata cele mai bune aplicatii de e-mail pentru Android.

Blue Mail

Este una dintre cele mai apreciate aplicatii care accepta o varietate de furnizori, inclusiv Gmail, Outlook, Office 365, Yahoo etc. Aplicatia are o interfata simpla si usor de folosit, oferind o varietate de setari pentru fiecare dintre conturile de e-mail pe care le folositi. In plus, Blue Mail are suport pentru Android Wear, un meniu configurabil si o tema cu background intunecat. Exista posibilitatea de a va organiza foldere pentru fiecare furnizor si de a crea taskuri pe care urmeaza sa le rezolvati. Aplicatia este complet gratuita si se poate descarca din Google Play.

BlueMail

Nine

Daca aveti nevoie de mai multa securitate si confidentialitate sau daca folositi mai mult Outlook, Gmail, atunci aceasta aplicatie este o alegere potrivita pentru gestionarea eficienta a inbox-ului. Nu stocheaza datele pe server sau in cloud, ci aplicatia doar va conecteaza serviciile de e-mail. Aveti o varietate de optiuni, inclusiv selectare foldere, sincronizare, suport pentru Wear OS si altele. Aplicatia este dezvoltata mai mult pentru antreprenori, pentru cei care doresc sa aiba toate e-mailurile intr-un singur loc.

Nine App

Microsoft Outlook

Cei care folosesc programele Microsoft, sigur au auzit despre aceasta aplicatie. Microsoft Outlook ramane una dintre cele mai utilizate aplicatii, mai ales pentru gestionarea contului de Outlook sau a altor produse Microsoft Office. Dupa cum se observa in pozele de mai jos, aplicatia are o interfata intuitiva, cu functii si filtre super utile in organizarea e-mailurilor. De asemenea, se pot intregra si alte conturi de e-mail precum: Gmail, iCloud, Yahoo si altele. Aplicatia este disponibila in mod gratuit si se poate descarca din Google Play

Microsoft OutlookTemp Mail

Temp Mail este o idee buna pentru o aplicatie temporara de e-mail. Aceasta permite utilizatorilor sa creeze adrese temporare, pentru una sau doua utilizari. Astfel, se poate crea o adresa pentru a primi e-mailuri si inca una de pe care se trimit e-mailuri. De exemplu, aplicatia este utila atunci cand testati o baza de date sau un site web si stiti ca exista posibilitatea sa primiti foarte multe e-mailuri spam. O alta situatie este atunci cand nu cunoasteti daca un site ofera protectie pentru datele personale, fiind necesar sa va inregistrati cu o adresa temporara pentru a evita spam-ul. Accesarea aplicatiei se face intr-un mod simplu, fara o inregistrare prealabila. Aplicatia Temp Mail ofera si optiunea de a schimba fundalul in culoare inchisa. Daca v-a atras atentia, o puteti descarca din magazinul Google Play

Temp MailClean Fox

Aceasta aplicatie este foarte utila atunci cand ati ajuns la un numar prea mare de e-mailuri si doriti sa va dezabonati. Tot ce aveti de facut este sa va conectati conturile de e-mail la Clean Fox. Dupa ce se centralizeaza toate abonarile o sa le puteti selecta pe cele de la care doriti sa va dezabonati. Puteti opta pentru o afisare in forma unei liste a furnizorilor de e-mailuri sau in forma mai atractiva, tip card. Aplicatia ofera posibilitatea de a sterge e-mailuri vechi si astfel va puteti bucura de un inbox mult mai curat si organizat. Clean Fox este disponibila gratuit in Google Play.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook