Muzica este parte din viata tinerilor si nu numai. Ea a devenit parte din viata fiecarui om. Astfel ca, indiferent de activitatea pe care o facem, avem mai mult spor atunci cand ascultam muzica preferata in casti. Pentru ca nu e indicat sa ocupam toata memoria telefonului cu muzica, am alcatuit un top cinci a celor mai bune aplicatii Android, dedicate muzicii.

  1. Zonga este o aplicatie mobila care iti permite sa asculti melodiile preferate din cele peste 27 milioane de piese, cu sau fara conexiune internet. Din contul tau iti poti sincroniza muzica preferata pe orice device Android, iOS, Windows Phone sau pe orice platformă web. Ofera:
  • acces instant la milioane de melodii, de pe mobil, tabletă şi PC
  • opțiune salvare de playlist-uri offline, pe telefon sau tabletă, pentru ascultare fără conexiune la Internet
  • posibiliatea de a share-ui muzica preferata cu prietenii, prin Facebook, Twitter sau e-mail

zonga

  1. Deezer este o alta aplicatie pentru muzica, care va permite sa alegeti muzica preferata din peste 30 milioane de piese, artisti sau melodii. Se remarca prin numarul mare de canale radio pe care vi le pune la dispozitie dar si prin acuratetea sugestiilor pe care le face in functie de preferintele dumneavoastra. Varianta gratis nu va permite sa ascultati muzica offline.

Deezer-logo

3.Google Music Play este o alta aplicatie a celor de la Google care va permite sa redati sau sa trimiteti muzica preferata, pe Android sau pe web. Ofera :

  • posibilitatea de a asculta radio, fara a avea vreo limita
  • posibilitatea de a adauga pana la 50.000 de cantece din colecția personala
  • sa va bucurati de muzica preferata, fara a fi deranjati de anunturi

Google-Play-Music

  1. Sound Cloud va pune la dispozitie un numar foarte mare de melodii de melodii si artisti preferati de la o varietate de genuri muzicale sau tari de origine. Singurul inconvenient al acestei aplicatii este faptul ca nu va permite sa descarcati melodiile preferate, decat daca folositi varianta web si daca melodia respectiva are activata optiunea de descarcare.

button_Soundcloud

5.Shazam e una din cele mai populare aplicații, fiind utilizata de peste 100 de milioane de oameni pentru a identifica melodii sau a vizualiza versurile acestora. Puteti asculta sau cumpara melodiile preferate de pe Shazam din Google Play Music cu o singura atingere. Va ofera posibilitatea de a verifica noile tendinte in materie de muzica din tara sau din afara sau noile aparitii ale artistilor preferati.

shazam-Texture

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook