Cine doreste sa rada sau sa faca farse doar pe 1 aprilie, sa ridice mana sus. Asa ne gandeam si noi, motiv pentru care mai jos gasesti cateva aplicatii excelente atunci cand petreci mai mult timp cu familia sau prietenii, ai smartphone-ul la indemana si vrei sa faci cateva farse pentru a le aduce tuturor zambetul pe buze.

Ghost Photo Prank

Download

Incepem cu o aplicatie ideala atunci cand ai prieteni care se sperie usor. Cu Ghost Photo Prank poti sa adaugi fantome in fotografiile realizate. Poti alege dintre mai multe fantome care sa apara in poza, marimea si intensitatea lor. Dupa ce ai poza editata pe placul tau, poti sa o trimiti ”victimelor” tale si sa astepti reactia lor.

Fart Cushion
Download

Una dintre glumele clasice este cea a sunetelor de flatulenta, asa ca nu puteam lasa la o parte o astfel de aplicatie. Asadar, pentru doritorii de sunete ”gazoase”, avem Fart Cushion. Este o aplicatie simpla, care face un singur lucru… si il face bine. Cu Fart Cushion poti programa declansarea sunetelor intr-un anumit moment, cand misti telefonul, cand parcurgi o distanta setata in metri sau cand apesi ecranul. Poti alege oricare varianta sau chiar pe toate pentru declansarea ”bombelor”. Atentie! aplicatia nu mai functioneaza cand telefonul este blocat. Pentru rezultate ideale, dezactivati functia de blocare automata a smartphone-ului.

Dude car prank

Download

Ai un prieten care si-a cumparat recent o masina noua? Da-i niste palpitatii! Cum ar fi sa primeasca o fotografie in care masina pare a fi in flacari? Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o poza cu masina ”victimei”, sa selectezi focul dorit (flacara trebuie redimensionata si orientata corespunzator folosind doua degete), salvezi si trimiti. Va trebui sa-ti alegi cu atentie victima, deoarece nu toate persoanele gusta astfel de glume.

Remote Mouse

Download

Remote Mouse poate transforma orice smartphone sau tableta intr-o telecomanda wireless pentru calculator. Aplicatia este foarte usor de folosit, trebuie doar instalata si configurata atat pe PC, cat si pe telefon. Dupa aceea, trebuie doar sa te gandesti la o metoda haioasa de a folosi o astfel de aplicatie. Daca lucrezi intr-un birou, poti alege oricare dintre colegi pe post de victima. Instaleaza-i pe calculator aplicatia pentru PC, iar cand ii este lumea mai draga, controleaza-i mouse-ul, tastatura sau chiar reporneste-i calculatorul. Cu siguranta va ajunge la concluzia ca are un calculator posedat.

 

Prank Pack

Download

Prank pack este aplicatia perfecta pentru farsorul din tine. Aceasta contine un pachet de 14 farse, dintre care 7 farse sunt gratuite, iar 7 se pot debloca fie cumparand aplicatia (~4lei), fie vizualizand o sumedenie de reclame. Printre farsele gratuite gasim: sunete de aparat de tuns sau foarfeca; sunete de flatulenta asemanator aplicatiei prezentate anterior, farting camera, rasete sau clasica farsa cu efectul de ecran spart in timpul unui joc. Printre farsele premium gasim: detectorul de radiatii, cititorul de amprenta, clasicul Blue Screen of Death de la Windows, termometru sau detectorul de minciuni.

 

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook