De la an la an, aplicatiile romanesti primesc tot mai mult atentie si sunt din ce in ce mai eficente si mai usor de folosit. Putem spune ca acest fapt se datoreaza dezvoltarii domeniului tech in Romania, dar si numerosilor specialisti in IT, Design sau Telecomunicatii. Unele dintre aplicatii ofera serivicii care sunt chiar benefice pentru solutionarea unor probleme, pentru informare sau divertisment. Iata cateva dintre aplicatiile romanesti care iti vor fi de folos.

un-doi Centru de plati

un-doi Centru de platiCauti o solutie rapida de plata a facturilor de utilitati, a rovinietelor, a asigurarii RCA sau de reincarcare rapida a cartelei PrePay? Prin un-doi Centru de plati, le rezolvi pe toate intr-o singura aplicatie. Peste 90% din facturile de utilitati emise in Romania, chiar si cele emise de furnizorii regionali sau locali pot fi achitate direct prin aplicatie. Iti poti crea mai multe locatii de consum in care sa te loghezi cu conturile furnizorilor si vei primi facturile automat, luna de luna.

Ai acces centralizat la toate informatiile importante precum istoricul de plati, esti notificat de fiecare data cand se emite o noua factura, cand o factura este scadenta sau cand iti expria RCA-ul. In plus, daca ai mai multe facturi active in cont, le poti plati pe toate o singura data, fara sa fi nevoit sa le iei pe rand sau sa te loghezi pe site-ul fiecarui furnizor in parte. Ai totul intr-o aplicatie simpla si intuitiva.

Bitdefender Antivirus & Bitdefender Mobile Security

Bitdefender AntivirusLiderul in domeniul securitatii IT, Bitdefender, ofera solutii de securitate cibernetica pentru protectie permanenta impotriva virusilor online. Specialistii de la Bitdefender au lansat 2 aplicatii pentru mobil, Bitdefender Antivirus si Bitdefender Mobile Security, care pana in momentul actual sunt cele mai puternice aplicatii antivirus pentru Android. Daca detii un smartphone sau o tableta Android, atunci poti apela cu incredere la aceste aplicatii pentru detectare a virusilor si pentru protectie impotriva atacurilor cibernetice.

24Pay

24 Pay

Aplicatia ta pentru transport! Daca esti in permanenta dintr-o parte in alta a orasului, atunci aplicatia 24Pay s-ar putea sa iti fie mai utila decat ai fi crezut, caci prin ea iti poti plati calatoria cu transportul public, taxiul sau parcarile. Tot ce trebuie sa faci e sa iti adaugi cardul in aplicatie, sa scanezi codurile QR sau sa selectezi serviciul pe care il doresti.

Cinemagia

Cinemagia

Daca esti fan cinematografie si iti place sa fii la curent cu utltimele lansari in materie de filme, cu stiri despre actori sau diverse premii și in special daca vrei sa urmaresti programul cinematografelor din tara si programul TV complet, atunci iti recomandam aplicatia Cinemagia. Iar daca te convinge un film anume, nu uita ca ai inclusiv posibilitatea de a achizitiona bilete online, prin intermediul aplicatiei.

Dex

DEXIndiferent de varsta, ne aflam intr-o continua dezvoltare si educare sau chiar auto-educare. Tocmai din acest motiv iti recomandam una dintre cele mai utilizate aplicatii romanesti pentru educatie, Dex. Nu numai ca iti ofera informatii si lamuriri privind vocabularul romanesc, ci vine la pachet cu jocuri educationale. Iata, invatatul poate fi distractiv.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai bune si mai utile aplicatii proiectate in Romania. Suntem convisi ca exista multe altele care se pot bucura de aceeasi atentie din partea noastra si care, peste cativa ani, nu numai ca ne vor suprinde cu amploarea lor, ci vor ajunge chiar sa ne fie benefice. Iti recomandam sa le incerci si tu, daca nu ai facut-o deja.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook