In prezent se pune tot mai mult accent pe confidentialitatea navigarii pe Internet, existand o preocupare pentru protejarea informatiilor de navigare, precum adresele IT sau istoricul de navigare al utilizatorilor. Alegerea unui browser web adecvat poate sa influenteze semnificativ experienta de navigare pe Internet. Prin urmare, poti vedea care sunt cele mai folosite browsere Android pentru a naviga pe orice site:

Brave Browser

Brave Browser

Brave Browser ofera o experienta de navigare rapida, sigura si privata pentru utilizatori. Browserul foloseste tehnologii de blocare a anunturilor si ofera o protectie sporita a datelor personale. Astfel, poti accesa orice site doresti in mod incognito, scripturile si cookie-urile de la terte parti fiind blocate. Aplicatia este complet gratuita.

DuckDuckGo Privacy Browser

DuckduckgoDuckDuckGo se distinge de alte browsere (Google, Bing) prin faptul ca este mai putin intruziv si utilizatorii il aleg din acest motiv. Aplicatia dezvoltata de companie pentru sistemele Android blocheaza toate instrumentele terte de urmarire pe care le gaseste in momentul navigarii si ulterior, iti arata ceea ce a blocat. In plus, foloseste propriul motor de cautare si in mod implicit nu urmareste actiunile tale in mediul online.

Dolphin Zero

Dolphin Zero

Dolphin Zero este un browser util cand vorbim de navigarea in siguranta pe Internet. Aplicatia are un mod “Do not Track” care impiedica stocarea informatiilor, precum si reclamele nedorite. Nu este la fel de puternic comparativ cu alte browsere, insa este util pentru a te asigura ca nimeni nu vede istoricul tau de navigare. In plus, are cateva functii interesante precum: control prin gesturi, teme variate si capacitatea de a descarca continut video. 

Firefox

Firefox

Firefox are multe de oferit in ceea ce priveste securitatea pe Internet. Aplicatia blocheaza automat peste 2000 de trakere online si ofera posibilitatea de a adauga extensii pentru mai multa confidentialitate in modul de cautare. Marele avantaj este ca ofera sincronizare a datelor pe orice device doresti. Astfel, te bucuri de cautari sigure si private in mediul online.

Exista mai multe optiune de browsere pentru Android disponibile pe piata, fiecare cu propriile sale caracteristici si avantaje. Cele prezentate mai sus, promit sa ofere o experienta de navigare placuta si sigura.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook