De fiecare data cand utilizam telefonul sacrificam un brat deoarece trebuie sa il tinem la ureche pe toata durata convorbirii. Daca utilizam o casca bluetooth ambele maini sunt libere si astfel putem de exemplu tasta pe PC, sau conduce mult mai comod cand suntem la volan. Cu ajutorul unei casti bluetooth putem sa avem o convorbire telefonica sau chiar sa ascultam muzica preferata fara a mai fi nevoiti sa tinem telefonul la ureche. Iar daca ne dorim sa scapam de fire, nu trebuie decat sa apelam la castile bluetooth.

Iata mai jos cateva din cele mai bune casti bluetooth atat pentru ascultat muzica cat si pentru preluarea unui apel telefonic.

 

1.Casti bluetooth samsung premium level over stereo

Aceste casti premium sunt realizate din materiale de o calitate superioara, cu un design elegant si foarte ergonomice care ofera un confort excelent chiar daca sunt utilizate pentru o perioada mai indelulngata.

1.Casti bluetooth samsung eo-ag900bbegww premium level over stereo

Cu ajutorul panoului de control tactil se poate controla cu multa usurinta toate setarile cum ar fi control volum, redare melodii sau receptionarea apelurilor. Are functia activa de anulare a zgomotului pastrand in celasi timp sunetul original.  Egalizatorul Sound Alive ofera utilizatorilor posibilitatea de a personaliza efectele sunetului pentru toate sursele media.

Sunt compatibile cu dispozitive care au bluetooth v3.0 sau conctare prin fir care vin cu mufa jack de 3,5 mm.

Castile sunt disponibile la pretul de aproximativ 1100 lei

 

2.Casti bluetooth stereo Jabra Pulse Wireless

Acestea sunt extrem de comode datorita firului care se pune in jurul gatului. Conectarea cu un smartphone se realizeaza extrem de usor prin functia NFC, iar datorita amplificarii Dolby reda un sunet de calitate impresionanta.

2.Casti bluetooth stereo jabra

Sunt ideale pentru cei care doresc sa le utilizeze in timpul activitatilor sportive. Pentru masurarea pulsului din timpul unui antrenament nu trebuie decat sa putam aceasta casca in urechi. In acest mod suntem ajutati sa obtinem eficienta maxima.

Datorita materialelor de foarte buna calitate, prinderea pe urechi este impecabila, acestea nu se mai desprind indiferent cat de brusc miscam capul.

Prin folosirea acestor casti, nu mai este nevoie de alte gadget-uri pentru masurarea pulsului, cum ar fi bratara fitness.

Pretul este de aproximativ 700 lei.

3.Casti stereo Bluetooth Samsung Gear Circle SM-R130

Aceste casti sunt special create pentru a sta cat mai confortabil in jurul gatului.

3.Casti bluetoot samsung Gear Circle

Odata conectate la smartphone, pentru a asculta muzica sau raspunde la un apel nu trebuie decat sa detasam partile magnetice. Datorita cestui design, nu mai ajungem in situatia in care trebuie sa descalcim fire.

Daca ascultam muzica, si dorim sa intrerupem auditia, este suficent sa lipim partile magnetice. Nu mai trebuie sa punem pe pauza folosind smartphone-ul.

Prin utilizarea functiei Text-To-Speech, vom primi alerte vocale cu privire la mesaje sau alte notificari in functie aplicatiile pe care le avem selectate.  Chiar si atunci cand suntem apelati, castile ne anunta printr-o vibrare usoara, iar astfel avem siguranta ca nu pierdem nici un apel.

Pretul acestor casti este de aproximativ 400 lei.

4.Casti stereo Bluetooth Sony SBH70 NFC

Aceste casti cunt certificate cu indicele de protectie IP57, care le face rezistente la apa. Astfel nu mai trebuie sa le protejam in cazul in care le purtam pe timp de ploaie.

4.Casti bluetooth Sony SBH70

Datorita functiei Noice Cancellation, redarea sunetului este impecabila indiferent daca ascultam muzica sau suntem intr-o convorbire telefonica. Sunt usoare si foarte comode, prin utilizarea lor, de cele mai multe ori, vom uita sa sunt pe urechi. Prin functia NFC conectarea cu un smartphone este extrem de simpla.

Pretul acestor casti este de aproximativ 300 lei.

5.Casti stereo Bluetooth Samsung EO-BG920 Level U

Aceste casti sunt la un pret mai accesibil de aproximativ 250 lei, dar de o calitate a sunetului foarte buna.

5.Casti bluetooth samsung Level U

Vin cu un design modern, foarte usor de purtat si folosite in orice situatie, indiferent ca ascultam muzica preferata sau suntem intr-o convorbire telefonica.

Beneficiaza de autonomie de pana la 11 ore in convorbire, timp mai mult decat suficient. In momentul in care primim un apel, acestea vibreaza in jurul gatului, iar astfel avem siguranta ca nu vom pierde nici o convorbire.

Asa dupa cum se vede, acest tip de casti care se poarta in jurul gatului, sunt din ce in ce mai prezente in piata aducand un plus de eleganta si sunt potrivite pentru orice tinuta.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook