Anul 2022 a adus multe lansari de jocuri video, de la Horizon Forbidden West, in februarie, la God of War Ragnarok in noiembrie. Exista cateva jocuri geniale pentru consola PS5 de care sa te bucuri si multe altele care urmeaza sa se lanseze pana la finalul anului. Astfel, venim in ajutor cu cele mai preferate jocuri pentru consola PS5. 

1. God of War Ragnarok

God of War Ragnarok
Sursa foto: Sony

Jocul God of War Ragnarok se afla printre cele mai preferate de catre gameri. Grafica este impecabila, lupta, personajele sunt uimitoare si povestea este intriganta. Firul narativ, plin de emotie, nu mai este centrat doar pe un tata care isi cunoste fiul, ci si despre razbunarea, iertarea si incercarea de a schimba atat profetia, cat si oamenii. Bucura-te de o experienta inedita, in timp ce te confrunti cu monstri si creaturi inamice. Poti alege o consola digitala PS5 care vine la pachet cu acest joc din magazinul online EuroGsm.

2. Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West
Sursa foto: Sony

In Horizon Forbidden West ai parte de o aventura RPG cu multa actiune. Descopera universul jocului si ia parte la batalii strategice in tinuturi indepartate. Readu ordinea si echilibrul in lume alaturi de Aloy, aliaza-te cu noi factiuni si invinge inamicul. Esti pregatit pentru o noua provocare?

3. Spider-Man: Miles Morales

Spider-Man Miles Morales
Sursa foto: Sony

Spider-Man Miles Morales este plin de aventuri din benzi desenate. De data aceasta, Miles este mai pregatit si vine cu cateva puteri noi, precum veninul bioelectric. Jocul ofera o poveste fascinanta, un loc in care sa evadezi dupa o lunga zi in lumea reala. Descopera-i tehnicile de camuflare si acrobatiile!

4. Deathloop

Deathloop
Sursa foto: Sony

Deathloop este unul dintre acele jocuri care te captiveaza inca de la inceput. Te vei pierde incercand sa iti dai seama cum sa ucizi opt tinte intr-o singura zi, in care toti se misca prin lumea Black Reef. Cu cat experimentezi mai mult bucla in timp, cu atat inveti si intelegi aceasta lume mica si ciudata. Bucura-te de acest joc pe noua consola PS5!

5. Ratchet and Clank: Rift Apart

Ratchet and Clank - Rift Apart
Sursa foto: Sony

Nu numai ca este cea mai buna aventura interdimensionala de pana acum, dar este si o demonstratie puternica a ceea ce poate face o consola PS5. Poti trece dintr-o dimensiune in alta impreuna cu Ratchet si Clank, care incearca sa opreasca atacul unui imparat robotic malefic. Zborul in alte dimesiuni este fascinant si poti simti energia ca intr-o lupta adevarata cu controler-ul fara fir Dual Sense.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook