Odata cu evolutia tehnologica, segmentul de terminale simple, cu taste, s-a limitat la cateva modele, pentru cei care doresc sa comunice doar verbal.
Cu toate acestea, segmentul de terminale simple, dar orientate catre persoanele in varsta sau cu dizabilitati, a descoperit o crestere si o diversitate in momentul in care mai multe companii au creat cate un model pentru aceasta categorie.
In continuare o sa regasiti trei dintre cele mai importante terminale:

3. MyPhone 1045 a urmat cu exactitate modelul lui Alcatel 282, insa nu s-a bucurat ulterior de o evolutie in acest sens. Telefonul la fel de util, vine in dotare cu un stand de incarcare, tipic pentru acest segment, buton SOS pe partea din spate si taste proeminente din cauciuc moale, pentru o aderenta crescuta si versatilitate in utilizare. Pretul se incadreaza in limita valorii de 149 lei.

1045_black

2. Soyes Mercury S1 este un hibrid intre un telefon rezistent creat pentru medii extreme si un telefon dedicat persoanelor cu abilitati reduse. Acesta integreaza toate tehnologiile de comunicare existente in acest moment, inclusiv bluetooth pentru a putea lega o casca fara fir, ecran OLED, pentru contrast bun si consum redus de energie. Se poate mentiona ca are capacitatea de a integra un card microSD de pana la 32GB. Pretul redus de doar 169,9 lei va atrage cu siguranta multi clienti care cauta simplitatea si versatilitatea in utilizare.

large

banner-geeks-cumpara-01

1. Alcatel 2004c, urmasul lui Alcatel 282. Este un telefon cu taste foarte generoase, vizibile si rezistente, ecran cu diagonala de 6 cm, cu o evolutie foarte buna fata de modelul precedent, care dispunea de un ecran foarte mic. Rezolutia ecranului a crescut, de la 160 x 128 pixeli la modelul 282, la 240×320 pixeli.
Evolutia s-a facut simtita si la capitolul multimedia, Alcatel 2004c dispunand si de o camera foto de 2 MP, casti cu mufa jack 3,5 mm, slot pentru card de memorie si suport pentru melodii mp3. Pretul redus de doar 154,9 lei ne determina sa afirmam ca acest model are toate atuurile sa devina regele segmentului senior.

alcatel-2004c-black

banner-geeks-cumpara-01

Telefoanele dedicate persoanelor in varsta au evoluat foarte mult in directia multimedia, pe langa accesibilitatea extinsa de comunicare vocala. Ele au ajuns sa detina camere foto cu rezolutie suficient de buna pentru a captura momentele importante din viata de zi cu zi, si mai ales, sa le stocheze pe suporturi de memorie de pana la 16GB, alaturi de alte fisiere multimedia.

 

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook