In prezent, aplicatiile sunt cele mai utilizate datorita designului modern, fluiditatii in rulare si a multiplelor optiuni pentru personalizare. Insa wigdet-urile sunt preferate atunci cand dorim sa verificam rapid starea vremii, sa luam notite, sa tinem pasul cu calendarul si implicit sa ne organizam mai bine activitatile. Formatul tip wigdet poate sa fie pozitionat direct pe ecranul de pornire. Ti-am pregatit o lista cu cele mai utile widget-uri pentru telefonul tau Android:

AccuWeather

AccuWheather

AccuWeather vine cu widget-uri informative si utile mai ales pentru zilele friguroase, cand vrei sa vezi ce tinuta este mai potrivita. Cu un simplu click poti afla in detaliu prognoza meteo din ultimele 24 de ore sau pentru urmatoarele zile.

O alta aplicatie preferata de multi utilizatori din intreaga lume este 1Weather. Odata ce ai instalat-o pe telefon, o sa iti apara optiunea sa alegi varianta preferata din cele 10 wigdet-uri pe care le pune la dispozitie.

Calendar

Month Calendar Widget

In functie de modelul telefonului, iti poti alege un widget tip calendar. Astfel, ramai la curent cu evenimentele importante din urmatoarea perioada. In plus, iti poti planifica mult mai usor activitatile zilnice. Poti opta si pentru o aplicatie dedicata precum Month: Calendar Widget de la Candl Apps. Aceasta include widget-uri colorate, are peste 90 de teme din care sa alegi si ofera suport pentru Google Calendar. Design-ul este simplist si ruleaza foarte bine pe Android.

Google Keep – notite si liste

Google Keep

Google Keep este o aplicatie simpla si eficienta pentru a lua notite. Este utila pentru notarea rapida a informatiilor, crearea listelor personalizate si inserarea textelor prin intermediul vocii. Aplicatia ofera optiunea de a partaja informatiile cu alti colaboratori si vine cu un set util de widget-uri Android pentru notite. Este complet gratuita si se poate descarca din magazinul Google Play. De asemenea, poti accesa notitele si din Google Drive, folosind orice browser web.

Time Until

Time Until este o aplicatie distrativa atunci cand vrei sa vezi timpul ramas pana la urmatoarea vacanta, iesire cu prietenii sau orice alt moment special pentru tine. Widget-urile sunt minimaliste, se pot seta imagini proprii pentru fundal sau alte culori preferate. Aplicatia este disponibila in varianta gratuita in magazinul Google Play.

TickTick

TickTick

Una dintre cele mai folosite aplicatii pentru organizarea activitatilor este TickTick. Are o interfata simpla si o multime de optiuni pentru personalizare. Aplicatia este utila pentru a organiza taskurile zilnice sau listele de cumparaturi. Poti chiar seta alarme, remindere si sa impartasesti listele impreuna cu cei apropiati. 

Todoist

Todoist

Dezvoltatorii au facut o munca foarte buna, Todoist are o grafica simpla, colorata si usor de navigat. Widget-urile sunt super utile pentru crearea si organizarea activitatilor. In varianta gratuita, ai la dispozitie functiile de baza precum: crearea taskurilor si a termenelor limita, programarea evenimentelor sau crearea unor liste de cumparaturi. In varianta premium, ai posibilitatea sa setezi remindere si status activitati. Daca ti-a atras atentia, o poti descarca din magazinul Google Play.

Acum este mult mai simplu si usor sa iti organizezi activitatile zilnice. Exista o multime de widget-uri disponibile pentru Android, insa cele mai sus mentionate sunt printre cele mai folosite de utilizatori. Personalizeaza-ti telefonul asa cum iti place!

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook