ZENS a prezentat pe 3 ianuarie 2016 la CES in Las Vegas doua accesorii pentru incarcarea wireless a iPhone 6/6S si a Smartwatch Apple. Pentru cei care au ambele device-uri va exista o solutie de incarcare wireless pentru fiecare. ZENS promite ca va contribui la confort si la usurinta de utilizare atat acasa cat si in deplasari.

Carcasa ZENS pentru incarcare wireless iPhone 6/6S

ZENS ofera o carcasa pentru momentele cand avem nevoie de mai multa autonomie pentru smartphone-ul iPhone 6/6S cum ar fi in calatorii lungi, la hotel, restaurant. Carcasa are inclusa si un acumulator de 1650 mAh pentru backup in caz ca nu aveti la indemana un echipament de incarcare prin inductie Qi.

 

Din caracteristici amintim:

  • echipata cu incarcare wireless certificata WPC Qi – poate incarca dispozitivul oriunde este prezent un incarcator wireless prin inductie
  • suporta incarcare prin cablu microUSB
  • are decupaje precise pentru accesul facil la porturile telefonului si la camera

are cerificari complete de siguranta

Untitled

Power Bank pentru Apple Watch

Un accesoriu usor de utilizat face incarcarea prin inductie facila si intuitiva. In loc sa folosim cablurile putem sa plasam dispozitivul pe sau aproape de un incarcator wireless. Acest power bank permite incarcarea Apple Watch pana la 4 ori. Dimensiunile sale reduse fac posibila utilizarea sa in calatorii permitand si incarcarea prin microUSB.

 

Caracteristici:

  • ZENS power bank pentru Apple Watch este aprobat oficial de Apple
  • modulul de incarcare wireless este inclus, nu este nevoie de incarcatorul Apple
  • capacitatea bateriei este de 1300 mAh ce permite incarcarea de 4 ori a ceasului

 

sdklfjsdklf

Ambele produse vor fi disponibile in luna Martie 2016 la preturi de aproximativ 70€ pentru Carcasa si 50€ pentru power bank.

Sursa: Makezens

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook