In sfarsit, dupa decenii de cercetari, visul omului de a avea toate informatiile necesare intr-un dispozitiv mic cat palma, s-a indeplinit. Acesta a luat forma telefoanelor si a tabletelor, chiar si a ceasurilor inteligente. Mai mult de atat, pe aceste dispozitive se pot viziona acum si sute de canale TV, cu emisiunile, serialele preferate si VOD (video on demand).

Urmeaza sa va prezentam 5 aplicatii de top care vor transforma smartphone-ul intr-un smart TV veritabil. Numerotarea nu determina si clasificarea acestor aplicatii.A&E 

Este aplicatia preferata pentru persoanele pasionate de reality show-uri nord-americare precum Duck Dynasty si Flip this House. Meniul este simplu si explicit, exista si o pagina a emisiunilor proaspat publicate pentru ca utilizatorul sa nu piarda nimic din vedere. Accesul in aplicatie se face fara costuri, la fel ca vizionarea majoritatii show-urilor. Telespectatorii premium au posibilitatea de a viziona anticipat episoadele care urmeaza sa fie difuzate pe cablu, insa trebuie sa aiba un abonament la o retea de distributie.

Untitled

Crackle 

In cadrul aplicatiei companiei de filme Sony Entertainment se pot viziona serialele originale produse in-house. Printre cele mai faimoase se regasesc show-uri precum: Seinfeld, All in the Family, Barney Miller, Good Times, I Dream of Jeannie si Married with Children. Inconvenientul acestei aplicatii gratuite poate fi reprezentat de reclamele care intervin in momentul vizionarii unui film, cam de 4-5 ori per episod. In total, in cadrul aplicatiei putem regasi peste 60 de show-uri distincte.

Untitled

History Channel 

Binecunoscutul canal TV se poate viziona si in mod gratuit pe sistemul de operare Android. Aceasta aplicatie este oarecum copia lui A&E, insa aici sunt incarcate show-urile proprii. Printre acestea se numara Ice Road Trucker, Top Gear, Pawn Stars, American Pickers, Gangland, I Love the 1880s si Mountain Men. Trebuie sa mentionam insa, ca in cadrul aplicatiei exista foarte multe reclame si nu toate reality-show-urile sunt oferite in varianta completa.

Untitled

Filmele NBC 

Prin intermediul acestei aplicatii putem viziona cele mai recente 4 sau 5 episoade din celebrele show-uri NBC: About a Boy, America’s Got Talent, Chicago Fire, Law & Order: SVU, Parenthood, The Blacklist si The Voice. Navigarea in meniuri este intuitiva si stabila, noua versiune nu are bug-uri si face streaming fara lag. Se pot seta favorite si se poate relua vizionarea de unde a fost oprita.

Untitled

Fox Now 

Cu Fox Now poti urmari serialele favorite de la FOX fara sa fii abonat la vreun operator de cablu. Cu ajutorul acestei aplicatii, utilizatorul poate viziona episoadele imediat dupa difuzare, in cazul in care are cont, sau la 8 zile dupa emisia TV, in cazul in care nu are un cont asociat. Printre serialele Fox se numara: Bones, Brooklyn Nine-Nine, Glee, Hell’s Kitchen, The Mindy Project, New Girl si Sleepy Hollow.

De asemenea, multe dintre aplicatiile descrise mai sus vor functiona si impreuna cu un dispozitiv de tipul Chromecast.

Untitled

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook