Celebra platforma AnTuTu specializata in performanta telefoanelor si de referinta atunci cand vrei sa vezi ce putere de procesare are telefonul tau, a publicat topul celor mai performante 10 telefoane de luna trecuta.

Global Top 10 Best Performing Flagship Phones and Mid-range Phones, April 2020

Primul loc in clasamentul flagship-urilor este detinut de Xiaomi Mi 10 Pro, proaspat lansat si ultimul flagship de la Xiaomi, dotat cu 8GB RAM si 256GB ROM, care depaseste OnePlus 8 Pro si varianta mai slaba, vanilla Xiaomi Mi 10, toate cele trei telefoane fiind echipate cu Snapdragon 856 de la Qualcomm.

Mai departe se regasesc patru modele Samsung, toate din seria S20, care ocupa cate un loc in acest grafic, avand intre ele modelul de gaming Asus ROG Phone 2. Clasamentul se incheie cu doua telefoane lansate anul trecut de OnePlus, fiind vorba de OnePlus 7T si 7T Pro.

Global Top 10 Best Performing Flagship Phones and Mid-range Phones, April 2020

Cat priveste clasamentul telefoanelor mid-range populat doar cu telefoane 4G spre deosebire de lista flagship-urilor care include aproape in totalitate telefoane 5G. Primul loc, trecut cu numele variantei oficiale din Malaezia, este adjudecat de un model extrem de performant de la Huawei care integreaza procesorul Kirin 810, Huawei P40 lite, despre care puteti citi un review aici, are un scor mai mare cu aproape 10% fata de Redmi Note 8 Pro si ii incheie suprematia avuta in ultimele luni, urmat apoi de Realme 6 care depaseste in performante varianta Pro. Ultimele 7 telefoane sunt toate echipate cu procesoarele Qualcomm Snapdragon: Redmi Note 9S, Realme X2, Mi 9T, Samsung Galaxy A80 si A71 si Xiaomi Mi Note 10.

Ca si alte aplicatii benchmark, punctajul obtinut in AnTuTu este rezultatul general obtinut de performantele placii grafice, procesorul, memoria RAM si experienta utilizatorului. AnTuTu ofera un scor numeric general sau individual bazat pe fiecare test rulat. Desi aceste scoruri pot fi diferite fata de experienta reala a unui telefon detinut, acestea poate fi de ajutor cand doresti sa compari performantele dintre doua telefoane.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook