Terminalul Allview X4 Soul Vision isi doreste sa schimbe modul de organizare a sedintelor business sau intalnirile cu prietenii.

Compania brasoveana Allview lanseaza azi, 10 octombrie 2017, smartphone-ul X4 Soul Vision care are implementat un proiector laser ideal pentru intalnirile de afaceri sau interactiunea cu experiente video in orice locatii.

Proprietatile proiectiei sunt de aproape 30 de milioane de pixeli/secunda si are o rata de contrast ridicata, de 5.000:1, fata de 400:1 prezenta pe un model similar ce foloseste tehnologia Digital Light Processing.

„Allview este un business romanesc de antreprenoriat in tehnologie si stim cat de importante sunt eficienta si dinamica unor prezentari. Dorim sa sprijinim tinerii antreprenori cu un nou produs inovator, care va aduce beneficii de timp si cost atat pentru cei care au afaceri la inceput de drum, cat si pentru angajatii inventivi, ambitiosi care doresc sa faca prezentari dinamice”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview. „X4 Soul Vision este rezultatul evolutiei tehnologice, care acum permite o functionare nelimitata, fara a mai fi necesara schimbarea lampii de proiectie ca in cazul proiectoarelor DLP sau LCD”, a adaugat Lucian Peticilă.

Proiectorul laser MEMS incorporat in X4 Soul Vision face ca grosimea terminalului sa ajunga la 10 mm si este prevazut cu un suport metalic subtire care asigura o focalizare foarte buna indiferent de distanta sau suprafata. Deoarece nu de fiecare data este posibila proiectia perpendiculara pe o suprafata, dispozitivul aplica o corectie automata a imaginii, astfel incat aceasta sa devina dreptunghiulara.

In functie de distanta dintre terminal si zona de proiectie, dimensiunea imaginii poate varia intre 20 inch si 200 inch. X4 Soul Vision are implementata interfata dedicata proiectorului. In acest mod, smartphone-ul poate fi transformat intr-un touchpad, iar daca atasam si o tastatura Bluetooth, prezentarea respectiva poate fi editata. O alta caracteristica specifica este ca proiectorul smartphone-ului poate fi controlat de un alt dispozitiv compatibil doar printr-o scanare a unui cod QR.

X4 Soul Vision vine cu display de 5.5 inch IPS Full HD, procesor octa core, 3 GB memorie RAM si 32 GB spatiu de stocare, camera principala de 13 MP si camera frontala de 8 MP, senzor de amprenta si un acumulator de 4000 mAh care poate ajunge la autonomie de pana la 3.5 ore la o proiectie continua.

Terminalul ajunge la pretul de 2.299 lei si poate fi comandat incepand din 10 octombrie 2017.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook