Dragi cititori, am o intrebare pentru voi: ati auzit vreodata de conceptul smartphone bezel-less? Stiti voi, margini reduse la fel ca in cazul lui Galaxy S8 sau LG G6? In cazul in care nu sunteti familiarizati cu acesta, va aduc in fata voastra noul concept smartphone bezel-less de la Xiaomi.

Ideea acestora pare desprinsa dintr-un science fiction, pentru ca din imagini imi pot da seama ca raportul dintre ecran si suprafata totala a telefonului depaseste 90%. Bine, probabil ca multi dintre voi veti spune ca este doar un concept si de multe ori intre concept si produsul finit este o diferenta ca de la cer la pamant. Insa, de aceasta data, conceptul a fost publicat de designerul francez Phillipe Starck, care s-a ocupat in trecut de modelul Xiaomi Mi MIX. Deci, produsul finit ar putea semana destul de mult cu ceea ce putem vedea in imagini. Daca ar fi sa punem informatiile cap la cap, conceptul prezentat de acesta ar putea fi urmasul lui Mi MIX, adica un posibil Mi MIX 2.

Mai multe detalii nu se cunosc inca, insa va punem la dispozitie mai jos un video de prezentare ca sa va puteti face o idee mai buna.

N.red.: Click aici dacă nu poți vizualiza video-ul direct din browser.

Noi suntem nerabdatori sa vedem despre ce va fi vorba. Dar voi? Va asteptam parerile in comentarii.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook