Dupa ce nu de mult LG si ZTE au anuntat ca se vor retrage de la MWC in acest an din cauza viusului corona, acum au aparut si alti producatori mari la nivel mondial care iau aceasta decizie. Intel, Sony, Amazon, Nvidia sau Ericsson sunt producatori care au anuntat oficial ca nu vor participa sau nu vor mai prezenta produse in cadrul celei mai importante conferinte dedicata tehnologiei mobile de la inceput de an. Motivul oficial este unul destul de intemeiat si anume siguranta angajatilor si a partenerilor.

Anul trecut Sony si-au lansat flagship-ul Xperia 1 in cadrul acestui eveniment, dar acum au anuntat ca o vor face prin intermediul canalului de YouTube Xperia.

Alti producatori precum TCL, au luat decizia de a anula conferinta de presa planificata la MWC, dar restul ctivitatilor planificate la standul dedicat in cadrul evenimentului raman neschimbate.

Cu siguranta va fi o editie cel putin ciudata la MWC in acest an si speram ca nu va avea repercursiuni pentru editiile viitoare ale evenimentului

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook