Siguranta la volan depinde de mai multi factori, iar metoda cea mai sigura si preventiva este sa fim atenti la un singur aspect, adica la condus. In unele situatii insa se poate intampla sa raspundem si la un apel urgent, iar asta se poate face in conditii de siguranta cu un sistem hands free, adica o pereche de casti Bluetooth, fara a elibera ambele maini in timpul convorbirilor.

Unul din cele mai mari avantaje ale unei casti Bluetooth il constituie faptul ca iti ramane o ureche libera, ca sa fii atent la ce se intampla in jurul tau, foarte util atunci cand conduci si trebuie sa fii atent la ceilalti participanti din trafic. Auzul joaca un rol important pentru mentinerea sigurantei rutiere.

Exista o varietate larga de casti Bluetooth din care puteti alege. Functiile de care ele dispun sunt nisate pe activitatile intreprinse. In cazul sofatului, noi recomandam urmatoarele modele:

  • Casca Bluetooth Plantronics Explorer 55 este un bun partener de drum. Poti conduce in siguranta in timp ce raspunzi tuturor apelurilor importante. Dispune de pairing multiplu, permitand conectarea simultana la mai multe dispozitive Bluetooth si are un design confortabil, potrivit pentru ambele urechi.
  • Casca Bluetooth Plantronics ML15 dispune de stabilitate pe ureche si iti permite sa te misti liber, fara probleme, fiind si foarte confortabila. Tehnologia Bluetooth permite conectarea castilor cu alt dispozitiv dotat cu aceasta tehnologie, fara sa mai ai nevoie de cabluri. Cu casca Bluetooth Plantronics ML15 poti prelua apeluri telefonice sau Skype, la o calitate foarte buna, la o distanta de pana la 10m de emitator.
  • Casca Bluetooth Plantronics M70 Multipoint iti ofera functii precum pairing multiplu, reducerea zgomotului de fond (oferind intotdeuna un sunet de calitate HD) si stabilitate pe ureche. Daca este uitata in masina sau acasa o perioada indelungata de timp, casca Bluetooth intra in modul DeepSleep si isi prelungeste autonomia in stand by pana la 6 luni.
  • Casca Bluetooth Plantronics Explorer 500 iti va asigura sunet clar in fiecare clipa. Dispune de un serviciu de comenzi vocale pentru a-ti accesa device-ul. Totodata, vine insotita de o bratara USB magnetica ce va facilita atat purtarea sa in geanta sau pe inelul de la chei, cat si a incarcarii, facand legatura intre casca si sursa de incarcare.
  • Casca Bluetooth Samsung HM1350 este un accesoriu perfect pentru persoanele cu un stil de viata activ. Cu un design minimalist si elegant, dar si cu un sistem confortabil, destinat utilizarii indelungate. Fiind o casca Bluetooth Multipoint, poate fi conectata la mai multe dispozitive in acelasi timp. Iar datorita tehnologiei inovatoare a acumulatorului. Casca iti ofera pana la 8 ore de convorbire neintrerupta.
  • Castile Bluetooth Samsung MG920 Essential au un design ergonomic, cu o greutate de 9.2g. Le poti purta intreaga zi fara nici o problema. Au o autonomie impresionanta de pana la 7 ore in convorbire, suficienta chiar si pentru drumurile cele mai lungi. Iar datorita functiei de reducere a zgomotului ambiental, apelurile se vor auzi clar, indiferent de conditii. Dispune de o mufa de incarcare microUSB.

Aceastea sunt cele mai importante functii si caracteristici ale castilor Bluetooth. Daca mai ai intrebari si observatii nu ezita sa lasi un comentariu la finalul paginii.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook