iOS 13 se spune ca va fi lansat cu o serie vasta de imbunatatiri legate de interfata, pictograme sau scurtaturi.

Cel mai probabil, acesta va fi lansat impreuna cu urmatoarele modele de smartphone-uri. Nu stim cu exactitate numele acestora, sau variantele disponibile, dar cu siguranta este vorba despre iPhone 11 sau XI si un model XR 2019, urmatorea actualizare a sistemului de operare sporind intr-o oarecare masura audienta lor.

Este vorba despre o actualizare care cu siguranta va aduce plusuri in materie de accesibilitate. Multe imbunatatiri despre care s-a discutat in 2018, au fost amanate pentru anul acesta.

Cel mai probabil, aceasta va fi disponibila incepand cu luna Iulie, pentru clientii Apple care vor sa testeze versiunea beta mai intai, iar inceputul lui Septembrie ne va incanta nu doar cu lansarea oficială a iOS 13 , ci si cu urmatoarele modele de telefoane

Sa nu uitam de compatibilitatea acestui update cu restul telefoanelor Apple (iPhone X, XS Max, XR, Xs, iPhone 8 plus, iPhone 7, iPhone 7 plus etc.). Din pacate, iPhone 6, 6+, 6s sau 6s+ ar fi ultimele telefoane care ar putea sa se bucure de aceasta actualizare. Prin urmare, orice iPhone 6 sau orice versiune mai noua, ar putea sa ruleze iOS 13 fara niciun impediment.

De asemenea, si pentru tablete, o actalizare de software nu ar strica absolut deloc, si cel mai probabil, iOS 13 nu va avea probleme pe niciuna din ele.

In concluzie, consider ca iOS 13 va scapa de majoritatea erorilor aparute pe parcursul versiunii iOS 12, utilizand o interfata unica care va rula fara probleme pe tabletele Apple, sau pe smartphone-urile iPhone 6, 6s, sau mai noi.

Sursa poza: Macworld

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook