Google Photos are de acum o noua functionalitate, si anume aceea de mesagerie nativa inglobata in aplicatie, unde utilizatorii isi pot trimite fiecare fotografii si sa raspunda prin mesaje text. Inainte de aceasta implementare, singura cale de a trimite fotografii era sa creezi un album pe care apoi sa-l trimiti mai departe, astfel ca acest update usureaza munca utilizatorului.

Persoana care primeste fotografia trebuie sa aiba un cont de Google, insa exista si optiunile de a trimite fotografia printr-un mesaj text, iMessage sau email. De-a lungul vremii, Google a creat o serie de alte chat-uri care au fost abandonate, combinate cu alte servicii sau intrerupte. Amintim aici de Gchat, Google Buzz, Google Wave si Allo, niciunul dintre ele nu mai exista acum. Insa, sa poti trimite fotografii prin Google Photos si sa primesti parerea celorlalti in acelasi spatiu de lucru pare genul de imbunatatire pe care Google n-o va intrerupe prea curand.

Update-ul a fost anuntat marti si vine cu ultima versiune a aplicatiei, care inca nu este disponibila decat putinor utilizatori si cel mai probabil va fi raspandita global in saptamana care urmeaza.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook