Device-urile smart si asistentii vocali sunt tehnologiile care fac parte din trendul actual si nu lipsesc aproape din nicio casa moderna. Google Home reprezinta exact solutia de care ai nevoie pentru a-ti face viata mai usoara, in special cand ai mainile ocupate, putand-o plasa oriunde in casa. De asemenea, o sa-ti ofere informatii despre ultimele stiri, vreme, sa redea muzica sau sa-ti regleze luminozitatea din living.

Boxa Google Home Mini poate fi usor transformata in boxa audio, o sa vezi in cele ce urmeaza. In plus, este foarte utila atunci cand iti aduni la un loc intreaga familie in jurul ei si va bucurati impreuna de apelul vocal cu alti membri sau prieteni. De asemenea, este la fel de utila sa folosesti comenzi vocale pentru a controla alte obiecte IOT din casa.

Cum sa redai muzica din telefon

Asadar, daca detii o boxa Google Home Mini sau Google Nest si ai un smartphone cu tehnologie Bluetooth, iata cum poti sa transformi propria boxa intr-un audio pentru a reda muzica preferata. Pentru inceput, conecteaza boxa la telefon prin comanda vocala, care poate fi diferita in functie de limba setata pentru asistentul vocal. Mai departe, asigura-te ca ai instalata aplicatia Google Home si continua de acolo procesul de pairing dintre cele doua device-uri. Odata conectata boxa, aceasta se va comporta ca oricare alt dispozitiv audio, fie ca redai muzica de pe YouTube, Spotify sau cea stocata in propriul telefon.

Cum sa redai muzica din contul de streaming audio

Iti mai poti conecta boxa Google Home Mini direct la contul tau de streaming precum Spotify, iTunes, Deezer sau altele. De regula, cand conectezi boxa pentru prima data vei fi intrebat daca vrei sa fie conectata la toate conturile tale de streaming, insa in caz ca ai trecut peste acel pas accidental sau vrei din nou sa revii la el, iata ce poti face:

1. Deschide aplicatia Google Home.
2. Pe prima pagina selecteaza butonul de Setari.
3. Navigheaza mai jos pana vei da de butonul “Adauga…” si selecteaza-l pentru pasul urmator.
4. Dupa ce s-a deschis noul meniu cauta butonul de “Muzica si audio” si acceseaza-l.
5. Acest pas consta in selectarea serviciului de streaming audio la care vrei sa te conectezi, Google Home iti va prezenta o lista cu serviciile disponibile pentru tine de unde il poti selecta pe cel dorit.
6. Ultimul pas presupune comanda vocala adresata asistenului vocal. De exemplu, daca este setat, comanda ar fi “OK, Google, reda muzica de pe Spotify” sau chiar mai specific de atat “OK, Google, reda Battle for the Sun de la Placebo”.

Cu cat gasesti mai multe intrebuintari pentru Google Home Mini cu atat mai util devine pentru casa ta si-ti vei dori sa o ai in mai multe locuri, de aceea nu uita sa setezi cuvantul cheie pentru a sti cu care asistent vocal vorbesti.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook