Huawei a devenit unul dintre marii competitori pe piata de smartwatch-uri si bratari fitness, iar daca esti utilizator de un astfel de device fitness atunci cu siguranta esti familiar cu aplicatia Strava. La prima vedere, sa conectezi un dispozitiv la Strava poate fi o munca titanica care pe multi ii intimideaza, insa nu este asa, noi te vom ajuta sa efectuezi pasii simpli prin care sa ai acces la cele mai utile functionalitati fitness.

Inainte de a incepe, asigura-te ca esti la curent cu ultima versiune de Huawei App Gallery si Huawei Health. Updateaza-ti firmware-ul de la device-ul fitness, de asemenea, toate cele trei entitati trebuie sa fie actualizate pentru a se putea conecta intre ele.  Iata ce ai de facut:

1.Daca ai conectata aplicatia Huawei Health cu un ID Huawei deja existent va trebui sa te deloghezi. Deschide Huawei Health, apasa pe optiunea “Eu”, acceseaza iconita profilului aflata deasupra si apasa pe butonul de delogare. Daca utilizezi un telefon Huawei va trebui sa te deloghezi cu ID-ul Huawei si din setarile telefonului.

2.Urmatorul pas presupune stergerea informatiilor din Huawei Health, asadar deschide meniul de aplicatii din setarile telefonului, cauta aplicatia Huawei Heath si apasa pe “Oprire fortata”, apoi sterge toate datele.

3. Activeaza modul avion, in asa fel incat aplicatia nu se va mai conecta cu ID-ul Huawei.

4. Reseteaza din fabrica smartwatch-ul sau bratara fitness.

5. Deschide Huawei Health si alege o tara. Selecteaza o tara care are suport nativ pentru Strava, precum Singapore.

6. Dezactiveaza modul avion si asteapta sa se refaca conexiunea la internet.

7. Apasa pe butonul “Eu” din aplicatia Huawei Health, logheaza-te si creaza un cont nou mai departe. Selecteaza aceeasi tara pe care ai selectat-o mai devreme la deschiderea aplicatiei.

8. Iti vor aparea doua modalitati de inregistrare – numarul de telefon sau adresa de mail.

9. Creeaza o parola pentru noul tau ID Huawei.

10. Intro codul de verificare primit si apasa pe butonul “Finalizare”.

11. Daca doresti ca informatii despre sanatate sa iti fie sincronizate in Strava va trebui mai intai sa iti dai acordul pentru citirea unor astfel de date. Din aplicatia Strava intra la “Setari” -> “Permisiuni” si apasa pe butonul “Date referitoare la sanatate”, apoi pe butonul “Permite”.

12. Intoarce-te la aplicatia Huawei Health, intra pe butonul “Eu” -> “Management de confidentialitate” si cauta optiunea “Partajare date si autorizatii”. Strava va aparea ca optiune si va trebui sa o accesezi.

13. Alege “Conecteaza-te cu Strava”, logheaza-te cu contul de Strava si da “Autorizare”. Vei primi un mesaj de confirmare.

14. Imperecheaza-ti device-ul fitness cu aplicatia Huawei Health.

Urmatoarea data cand o activitate sportiva va fi detectata, se va sincroniza automat cu Strava. Totusi, daca nu apare imediat ca inregistrata, asigura-te ca activitatea a fost mai intai sincronizata cu Huawei Health, uneori are nevoie de un mic de ajutor prin reimprospatarea ecranului.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook