Ce e Netflix? Pentru cine nu stie, Netflix este cel mai mare serviciu legal online de filme si seriale din lume platit pe baza de abonament lunar. Acesta este disponibil direct pe mai multe platforme cum ar fi: PC, iOS, Android, Smart TV-uri sau chiar si console pe jocuri precum Play Station sau XBox astfel pe baza unui abonament lunar aveti acces la mii de filme sau episoade seriale TV.

0site

Crearea unui cont este extrem de facila, tot ce aveti nevoie este o adresa de email valida si un card bancar sau un cont de paypal din care sa se faca plata abonamentului odata cu expirarea perioadei de proba de o luna (abonamentul se poate suspenda oricand doriti). Intrati pe www.Netflix.com si apasati pe butonul “Start Your Free Month” dupa care trebuie sa va alegeti planul tarifar. Indiferent de planul ales veti avea acces la toate filmele si serialele disponibile pentru tara de unde accesati serviciul unica diferenta fiind calitatea imaginii si numarul de ecrane de pe care se poate urmarii simultan.

1alagere plan tarifar 2creare cont1

Cel mai ieftin abonament este de 7,99Euro, calitatea imaginii fiind SD si poate fi pornit de pe un singur dispozitiv o data. Abonamentul Standard ofera calitate HD si acces simultan pe doua ecrane, iar abonamentul Premium ofera calitate Ultra HD si acces la 4 ecrane simultan. Oricare dintre aceste abonamente oferind posibilitatea de a urmarii programul dorit de pe orice dispozitiv compatibil de la laptop, TV, telefon sau tableta.

2metoda de plata 3completare plata 5success

Dupa ce va introduceti adresa de email si o parola de logare pentru Netflix, va trebui sa alegeti metoda de plata, fie prin card bancar fie prin PayPal, iar dupa ce va completati datele si apasati pe butonul “Start Membership” o sa fiti redirectionati spre confirmarea crearii contului si setarile contului. Este recomandat sa creati un profil pentru fiecare utilizator al serviciului deoarece recomandarile se vor face in functie de istoric.

 

4cont Adaugare profile editare profil

Dupa de selectati profilul dorit puteti sa va scaldati in multitudinea de filme, seriale, documentare sau chiar si standup comedy show-uri, iar daca nu aveti timp sa urmariti un program pana la capat data viitoarea cand intrati pe Netflix veti avea posibilitatea sa continuati exact de unde ati ramas.

limba-subtitrare lista episoade netflix copii

Deoarece tot mai multi carcotasi pe diferite blog-uri sau Facebook se plang ca grila de filme sau seriale este mai vasta in SUA si nu avem disponibil “House of Cards” putem sa va asiguram ca sunt seriale si filme disponibile in Romania care nu sunt in SUA gen: Hannibal sau Penny Dreadfull, cum va spuneam diferentele apar in functie de tara din care va logati in cont. Astfel daca mergeti in SUA, UK sau chiar si Japonia, grila de seriale si filme va fi diferita de la o regiune la alta.

Pentru cei care nu vor sa calatoreasca, dar totusi vor sa se uite si la alte programe va recomandam sa utilzati un program sau proxi-uri din alte tari. Noi va putem recomanda ce am testat si anume TunnelBear cu ajutorul caruia am putut urmarii serialele disponibile din SUA, UK, Canada sau Japonia fara probleme.

 

999-UK-1 999-US 999-US-1

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentHuawei Honor trece pe Marshmallow
Articolul următorReview Samsung Galaxy On7.
When nothing goes right, call Cosmin! E calm si relaxat, are mereu raspunsurile pregatite si cateva glume ca sa-ti descreteasca fruntea. Ramane devotat Droidului si daca vrei sa ii starnesti interesul, pune-i in fata un device cu Android Oreo. Ai insa grija sa nu-i trezesti vechea pasiune privind display-urile albastre.