Cauti o modalitate prin care sa aduci la zi agenda telefonului? Nu pierde timp eliminandu-le unul cate unul. Stergerea multiplelor contacte din iCloud este o solutie eficienta, tinand cont ca in agenda simpla a telefonului nu exista decat posibilitatea de a sterge contacte in mod separat. Acest lucru se aplica pentru toate device-urile care folosesc acelasi Apple ID. 

In timp, agenda unui telefon se umple de contacte de care nu mai este nevoie sau de care am uitat pur si simplu. La o simpla privire, vom gasi nume de persoane sau nickname-uri de care nu ne mai amintim sau numele unor institutii care nu ne mai sunt de niciun folos. Am putea sa le pastram in agenda si sa uitam de ele pentru totdeauna, cu toate astea asa cum obisnuim sa facem in casa curatenie generala pentru sarbatori sau in oricare alt moment, la fel si-ar dori si agenda o astfel de curatenie. 

Pentru utilizatorii iOS se iveste o mica dificultate din cauza sistemului de operare. Cum acesta nu permite decat stergerea pe rand a contactelor, va trebui sa apelam la iCloud. Asadar, avem nevoie sa ne logam in contul de iCloud de pe un computer. Asigura-te ca ai un calculator deschis langa tine si urmeaza acesti pasi simpli de mai jos. 

  • Deschide calculatorul si acceseaza https://icloud.com in browser unde te vei loga in contul de iCloud.
  • Introdu cele 6 cifre cerute ca metoda suplimentara de autentificare pe care le primesti pe iPhone-ul tau.
  • Daca folosesti un alt calculator personal, pe telefon apasa pe butonul care acorda incredere sursei de unde ai accesat site-ul, astfel incat la urmatoarea logare sa nu mai primesti codul de 6 cifre pentru autentificare.
  • Mergi mai departe pe calculator si da click pe iconita de Contacte.
  • Acum vei putea vizualiza toata lista ta de contacte, care este in mod normal salvata pe contul de iCloud. Ce mai ai de facut in continuare este sa stergi contactele de care nu mai ai nevoie.
  • Odata ce esti multumit cu selectia facuta, selecteaza iconita de Setari din stanga jos a casutei si apasa pe Stergere.
  • Felicitari, ai acum o agenda mai curata care contine doar contactele care iti sunt folositoare.

Dupa ce ai finalizat procesul, iCloud va sincroniza agenda de contacte cu cea de pe iPhone sau iPad pentru a se asigura ca au fost sterse de pe orice device Apple. Din fericire, chiar daca iOS nu este mereu prietenos cu utilizatorul si nu ofera solutiile dorite pe moment, avem mereu ca alternativa iCloud-ul care ne salveaza de timp pierdut si ne ofera solutii mai rapide si usoare.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook