Odata ce iti cunosti numarul de telefon si detii un smartphone, niciodata nu il vei mai da gresit sau din accident unei cunostinte sau unui functionar public, in functie de situatia ivita. Daca ai schimbat recent operatorul de telefonie mobila sau te-ai mutat intr-o tara noua pentru care ti-a trebuit o noua cartela SIM, atunci este mai greu sa retii care este noul tau numar de telefon. 

Motivele pentru care trebuie sa stim numarul nostru de telefon mobil sunt variate, de la detinerea unei cartele prepay pe care dorim sa o incarcam si al carei numar nu il cunoaste, la faptul ca dorim sa corespundam cu anumite persoane prin intermediul telefonului mobil.

In cele ce urmeaza  iti vom arata cele mai facile metode de a-ti afla numarul de telefon unic cu care poti comunica cu celelalte persoane. Modul in care iti poti recunoaste numarul poate varia in functie de versiunea sistemului de operare sau marca telefonului.

1) Afla numarul de telefon direct din sistemul de operare

  • Deschide optiunea de Setari si apasa pe optiunea Despre telefon.
  • Dupa ce ai deschis meniul, navigheaza catre a treia optiune care iti arata ce numar de telefon ai pentru slot-ul de SIM ocupat.

2) Suna un prieten

Aceasta tehnica este utilizata dintotdeauna intrucat este cea mai la indemana pentru a obtine citirea unui numar de telefon. Tot ce ai nevoie este sa ceri ajutorul unui prieten sau un membru de familie care detine un telefon mobil. Apeleaza simplu sau trimite un mesaj text si vei putea citi care este numarul tau de telefon. 

3) Intra in contact cu operatorul de telefonie mobila

Pentru Orange poti afla numarul de telefon prin intermediul uneia dintre metodele de mai jos:

  • Prin apel gratuit la 222
  • Logare in platforma MyAccount Orange
  • Formeaza *100# urmat de tasta de apelare, apoi navigheaza catre optiunile Contul Meu -> Numarul meu de telefon
  • Pentru cartelele prepay, numarul de telefon apare pe suportul cartelei

4) Suna-ti operatorul de telefonie mobila

Iti poti suna operatorul de telefonie mobila pentru a le cere numarului tau de telefon. Deseori, acestia furnizeaza diverse detalii despre serviciul tau de telefonie mobila, inclusiv numarul cu care esti portat la ei. 

5) Viziteaza magazinul operatorului de telefonie mobila

Daca nu ti-ai aflat numarul de telefon cu ajutorul metodelor furnizate mai sus, atunci poti face o plimbare pana la magazinul operatorului de telefonie mobila de care apartii. Acestia vor fi bucurosi sa rezolve orice tip de problema ai avea, inclusiv cea prezentata acum.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook