In luna iulie, Apple a lansat un patch de actualizare pentru sistemele de operare iOS 10.3.4 si iOS 9.3.6. Acesta era necesar pentru a pastra locatia exacta prin GPS cand foloseai o tableta iPhone 4S sau tableta iPad.

De aceasta data, problema pentru posesorii de iPhone 5 este mult mai grava. Apple a trimis alerte utilizatorilor de iPhone 5 sa-si actualizeze sistemul de operare inainte de 3 noiembrie, in consecinta nu se vor mai putea conecta la internet si nu vor mai functiona nici browser-ul Safari, email-ul, iCloud si nici serviciile App Store.

Mesajul trimis de Apple apare pe tot ecranul si nu poate sa nu fie observat de utilizatori, dar chiar si asa inca sunt foarte multi care nu si-au facut actualizarea. Mai multe detalii despre actualizare se gasesc pe site-ul Apple.

Daca nu va faceti actualizarea pana pe 3 noiembrie, la iPhone 5 nu veti mai putea primi actualizare OTA (Over The Air) si nici backup pe iCloud, Daca nu ai facut update-ul din mesajul trimis de Apple, tot ce trebuie sa faci este sa intri in setari la Actualizari software.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook