La putin mai mult de doi ani dupa ce co-fondatorul Vine, Dom Hofmann, a anuntat ca planuieste renasterea aplicatiei, care a fost inchisa de Twitter in 2016 dupa ce au preluat-o, Byte – creierul lui Hofmann, este oficial disponibila publicului larg.

Daca nu iti mai amintesti ce era Vine, aceasta a fost o aplicatie de success care a facut popular continutul video de maxim 6 secunde, clipurile lor devenind virale in lumea intreaga si facand celebri cativa utilizatori inraiti cum sunt David Dobrik, King Bach si Thomas Sanders. Dupa ce si-a gasit sfarsitul in mainile Twitter, a aparut pe piata aplicatia TikTok,  veninta din China, dar si Instagram a implementat ceva asemanator, cu un concept similar, care in scurt timp a devenit cel mai valoros start-up din lume datoritata popularitatii ei in randul tinerilor din intreaga lume.

eurogsm_byte

Intr-un anunt introductiv lansat pe Twitter, Byte se descrie ca fiind fimilara si noua, cu clipurile de maxim 6 secunde care ruleaza in regim loop si care pot fi incarcate direct din camera telefonului sau a aplicatiei. Potrivit anuntului, Byte “celebreaza creativitatea si comunitatea, si compensand creatorii este o cale importanta prin care le putem face pe amandoua”.

Aplicatia Byte este deja in Play Store si poate fi descarcata pe Android sau iOS.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook