Cei de la Google sunt hotarati sa ne ofere o experienta Android cat mai simpla cu putinta, iar ultima inovatie se pare ca va limita sau chiar anula nevoia noastra de a mai folosi aplicatia Google Play.

De curand, am observat ca Google permite instalarea aplicatiilor android direct din rezultatele cautarii, fara a mai trece prin Magazinul Play. Se pare ca nu toti utilizatorii de Android beneficiaza de aceasta noua functie, insa cel mai probabil acest lucru va deveni universal in cel mai scurt timp.

Noi am testat acest lucru si am remarcat ca deocamdata functioneaza doar daca este utilizata aplicatia Google. Folosind browser-ul Chrome, instalarea aplicatiilor se face ca si pana acum, prin Google Play. Prin aplicatia Google insa, aplicatia se poate instala direct din cautare, printr-o fereastra in genul Google Play, insa fara a accesa magazinul.

Screenshot_2016-01-19-11-08-34 Screenshot_2016-01-19-11-08-48

 

 

 

 

 

 

 

 

Desi unii utilizatori au raportat aceasta imbunatatire Google inca de acum o luna, abia in aceste zile a inceput sa fie vizibila global, la foarte multi utilizatori de Android. Puteti verifica si voi rezultatele cautarilor Google pentru a vedea daca aveti deja implementata aceasta functie.

 

Sursa: androidpolice.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook