Curatarea spatiului in care petrecem mult timp poate fi o sarcina laborioasa si plictisitoare. In prezent, putem beneficia de tehnologia care ne permite sa eficientizam timpul si sa il dedicam altor activitati pe care le consideram mai importante.  Un aspirator robot iti usureaza semnificativ munca, cu un simplu click din aplicația dedicata de pe smartphone. Iata care sunt beneficiile pe care le ofera si de ce este cool sa il cumperi pentru casa:

1. Economisesti timp 

Odata ce instalezi aspiratorul robot, incepe sa faca toata munca, sa scaneze si sa curete toata casa,fara ajutor. Acest lucru inseama mai mult timp pentru tine, pentru rezolvarea altor task-uri, o plimbare in aer liber  sau o conversație cu cei dragi. 

2. Ai control complet din aplicatia dedicata

Cu aplicatie mobila pentru aspiratorul robot, ai control total si nu este nevoie sa faci alte actiuni manuale pentru a-l ajuta. Ce bine este sa iti curete apartamentul in timp ce calatoresti, iar atunci cand te intorci acasa, te bucuri din plin de curatenie. Tot ce este nevoie sa faci, este sa ii dai comenzile din aplicatie si apiratorul va incepe sa curete suprafetele, nefiind necesara prezenta ta.

3. Te bucuri de curatenie mereu

Aspiratorul robot va curata constant casa, pastrand-o curata. Astfel poti sa te plimbi linistit prin casa cu picioarele goale, fara sa iti faci griji ca vei calca pe ceva. In plus, acesta poate intra in spatiile in care tu nu poti aspira, cum ar fi sub pat, sub canapea, in spatele mesei pentru TV. Tot ce are nevoie este un spatiu liber de 4 inchi pe inaltime pentru a se strecura,, asigurandu-se ca nu se cumuleaza prea mult praf in acele zone.

aspirator robot

4. Este inteligent si stie sa scaneze obiectele

Aspiratorul scaneaza mereu obiectele si stie daca un obiect a fost mutat sau a ramas in zona in care curata. De exemplu, daca lasi geanta de laptop prin acasa sau papucii, aspiratorul va sti sa le ocoleasca si sa nu le deterioreze. De asemenea, poate detecta peretii, scarile si se va intoarce automat cand va fi aproape de acestea. Unele apiratoare robot mai avansate pot chiar genera harti in timp real si pot planifica o ruta care permite o curatare eficienta si completa.

5. Este mult mai silentios ca cele clasice

Aspiratorul robot este mult mai silentios in comparatie cu aspiratoarele traditionale. Practic, acesta are capacitatea de a regla zgomotul produs atunci cand curata casa. Nu trebuie sa iti faci griji pentru deranjul pe care l-ai putea provoca vecinilor.

6. Stie sa se intoarca spre dock-ul de incarcare

La finalizarea curateniei din casa, robotul inteligent se va intoace in locul unde ai pozitionat dock-ul de incarcare. Deci, nu este necesar sa te deplasezi pentru a-l muta.

7. Necesita un minim de intretinere

In functie de model, un astfel de aspirator robot necesita o intretinere minima, precum: golirea cosului de gunoi, curatarea ocazionala a senzorilor si a periilor. Daca detine si functia de mop, atunci necesita o curatare a accesoriilor dedicate.

8. Este usor de depozitat si de transportat

Dimensiunile unui aspirator robot sunt mult mai mici decat ale unui aspirator clasic, astfel poate fi depozitat cu usurinta in aproape orice spatiu. Sau il poti transporta spre un alt loc unde doresti sa ai parte de curatenie.

Cu totii ne dorim o casa mai curata, insa nu mereu avem timpul necesar sa o aspiram si sa ne asiguram conform cerintelor noastre. Aici intervine aspiratorul robot care ne usureaza aceasta sarcina si astfel ne putem bucura de alte activitati mai placute.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook