Renumitul producator de accesorii de gaming Razer si-a facut debutul in lumea smartphone-urilor, cu un inceput mai mult decat promitator: terminalul are specificatii de top si un pret sub asteptari. Primul telefonul al companiei Razer este denumit, fara prea mari pretentii, Razer Phone.

Dupa cum ne asteptam din partea unei companii bazata in principiu pe accesorii de gaming, telefonul este unul dedicat in special consumului multimedia precum continut video, muzica si, desigur, jocuri.

Telefonul nu iese in evidenta la capitolul design. Prezinta o constructie din aluminiu, este solid si putin conventional pentru trendul actual.

Una dintre atractiile acestui smartphone este ecranul IGZO IPS LCD de 5.7 inch, imbinat cu tehnologia UltraMotion™, cu o rata de improspatare a imaginii de 120Hz. Asta inseamna ca este de 2 ori mai rapida decat a oricarui smartphone disponibil momentan pe piata.

O alta caracteristica foarte importanta este prezenta difuzoarelor frontale care dispun fiecare de propriul amplificator. In plus, Razer Phone este primul telefon care primeste o certificare THX. Aceasta certificare se acorda telefoanelor cu o calitate foarte buna a sunetului.

Bineinteles ca avem si senzorul de amprenta prezent, acesta fiind incorporat in butonul Home, amplasat lateral.

Razer Phone vine echipat cu un procesor Snapdragon 835, ajutat de 8GB memorie RAM, pentru o experienta multimedia excelenta. In ce priveste spatiul de stocare, telefonul vine in varianta de 64GB. In cazul in care este nevoie, memoria se poate extinde prin intermediul unui card de MicroSDpana la 2TB. Daca tot vorbim de multimedia, pe partea din spate gasim un sistem dual camera format dintr-un obiectiv cu deschidere f/1.75 si senzor de 12MP, respectiv 13MP f/2.6, cu zoom. Pe partea din fata, in stanga, avem camera frontala de 8 MP.

 

Inca o surpriza placuta, dar oarecum asteptata si foarte importanta, este bateria de 4000 mAh, care potrivit producatorului ofera o autonomie de 63.5 ore pentru a asculta muzica si aproximativ 7 ore de gaming.

Incepand cu 17 noiembrie, Razer Phone poate fi achizitionat de pe site-ul producatorului, la pretul de 700$.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook