ThePhoneGeeks sunt ghidul pe care ti-l doresti alaturi cand pornesti in explorarea tehnologiei. Ii cunosc frumusetile, dar si capcanele, ii stiu device-urile si iti spun totul despre ele. Sunt imblanzitorii de gadgeturi, le deprind comportamentul si limbajul si iti ofera suport pentru a le folosi. Te vor duce intr-un safari telecom unde intrebari precum “De ce nu-mi merge internetul pe telefon? “, “Cum pot sa postez o poza?”, “Cum sa-mi configurez telefonul” isi vor gasi raspunsul. Ca sa te descurci in aceasta calatorie, urmeaza sfaturile celui care i-a pasit cararile. Iar EuroGsm, alaturi de ThePhoneGeeks, strabate autostrada tehnologiei de mai bine de 17 ani, pe cand era doar o poteca.  Ce este un PhoneGeek?

Un phonegeek (prescurtat PhG) este un membru al populatiei denumite generic ThePhoneGeeks. Mai rar intalnite, dar nu mai putin spectaculoase, sunt exemplarele feminine. Aceasta populatie se diferentiaza de altele prin faptul ca reprezinta „veriga lipsa” intre populatia umana (ce traieste in Epoca Tehnologica) si uneltele pe care le foloseste (denumite generic gadgeturi). Se cunoaste despre PhoneGeeks ca, datorita memoriei lor si a curiozitatii specifice, pot accesa informatii inaccesibile populatiei comune si le pot decoda pe intelesul manuitorilor de gadgeturi. Cei mai avansati si utili phonegeeks pot fi gasiti in mediile EuroGSM, in magazine sau online.

Cum au aparut PhoneGeeks? Se crede ca, in urma cu cateva generatii Apple, un exemplar al populatiei comune a fost expus unei explozii de informatie intr-un timp foarte scurt, fapt care a dus la transformarea lui psihica (dezvoltarea centrului limbajului tehnologic) si fizica (dezvoltarea unor muschi importanti pentru manuirea cu dexteritate a ecranelor touchscreen, in special la degetele mari si aratatoare de la membrele superioare)

Cum poti interactiona cu un PhG? Offline: O privire (insistenta). Zambet. Semn cu mana si/sau un “Salut. Am nevoie de ajutor. Doresc…” Online: prin functia de chat

Ocazii in care este recomandabil sa abordam un PhG. In aceasta epoca a tehnologiei, este imposibil sa eviti aparitia unui nou gadget in viata ta. O discutie relaxata cu un PhG te poate ajuta sa descoperi cea mai buna optiune pentru tine, sa il intelegi si sa ii inveti limbajul, pentru a putea interactiona cu el si a-l putea folosi la parametri optimi.

Ocazii in care este bine sa avem un PhG pe speed dial sau in lista de prieteni. Atunci cand cauti o parere profesionista si nu ai timp de cautat online o rezolvare sau vrei un raspuns simplu la o intrebare complicata.

Ocazii in care interactiunea cu un PhG poate fi salvatoare. Gadgetul tau nu mai functioneaza in normele acceptabile si este in pericol de a fi aruncat de la inaltime sau izbit de cel mai apropiat perete. Cum arata?

IMG_6491
Cand vorbim despre activitati outdoor, Adriana este prezenta. Si nu fara un gadget la indemana. Fie ca vorbim despre ski, ciclism, drumetii pe munte sau chiar un weekend relaxant la cabana, mereu va avea cu ea camera video pornita si o boxa bluetooth cu care sa anime atmosfera.
radu
“If you don’t know something, Google it!” Radu e avantgardist atat prin comportament cat si prin gandire, s-ar lupta si cu regele junglei pentru a-si salva iubirea…HTC One. E pasionat de tehnologie, inclusiv muzica de profil, si impartaseste cu drag din plosca cunostintelor sale.
dan
Dan prefera dispozitivele pe Android, iar HTC One Max este febletea lui. Droid-ul e atat de bine inradacinat in ecosistemul lui incat, indiferent de producatorul device-ului, telefoanele Windows Phone 8 sunt musca tsetse pentru el.
IMG_5467
Galaxy S3 va ocupa mereu un loc in topul preferintelor lui Marius. Pasionat de Android, geek-ul de fata nu zaboveste cand vine vorba de avantajele sau dezavantajele unui terminal si le puncteaza prin experienta sa de connoisseur. Este o persoana activa, care in timpul liber se delecteaza la un meci amical de fotbal.
cosmin
Cosmin prefera telebletele/phablet-urile pe Android, iar Samsung Galaxy Note2 N7100 este febletea lui. Droid-ul e atat de bine inradacinat in ecosistemul lui incat, indiferent de producatorul device-ului, telefoanele Windows Phone 8 sunt musca tsetse pentru el.
_DSC7576

Bogdan redefineste conceptul de “omul lumii” datorita adaptabilitatii sale in diferite medii. Iar daca ii vei arata un Galaxy Note, sau un Windows Phone, va percepe acest gest ca si o invitatie sa impartaseasca din povestile sale cu talc.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook